Web Analytics
Jump to content

Greni-sound med Boss GT-10


oyztein
 Share

Recommended Posts

Hei, alle folk. Jeg har et pedalbrett (Boss GT-10) og lurer fælt på hvordan jeg skal få til en Greni-aktid lyd (Bigbang).

Om det er noen patches herfra (http://guitarpatches.com/patches.php?unit=gt10) som kan brukes som grunnlag, hadde jo det vært fint.

Skulle det ha noe å si har jeg en Telecaster-etterligning (Squier 50's)

Tusen takk for alle eventuelle svar. :)

Link to comment
Share on other sites

Generelt bruker Greni gamle gode gitarer i veldig gamle og veldig gode amper. Vet han bruker en gammel Vox ac15 ganske mye, og såg han brukte en Atomic space tone fra swartamps eller noe sånt i anledning tv-aksjonen 2011. Jeg tenker du kommer langt med noe Ac15 greier til å begynne med, og ellers går det jo mye i telecaster og stratter.

Link to comment
Share on other sites

Bruk ez-tone til å finne ut av ting, så kan du finjustere etterpå. EZ tone har 2 knotter du styrer det via, så bruker du hjulet og resten til å velge å vrake. Burde finne noe som passer der. Har brukt gt10 ute jeg, og kun ez tone. Så enkelt som mulig.. Greni har vel heller ikke noe fast lyd, annet enn at han bruker gammelt overpriset "ræl" stort sett :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg regner med at dette er i seneste laget, men skriver nå innlegget likevel. Liker ikke Finn og det som følger med av "kundkontakt", og forsøker her for å se om det er folk som jeg "kjenner" som kan tenke seg å handle noe. Regner med at dere enten skriver i tråden, eller kontakter meg på PM.  Bryter regelen med pris, regner med at det blir tilgitt i et dødt forum. Selger følgende mer eller mindre snurrige gitarer, pris blir vi enige om vil jeg tro. - Fernandes retrorocket sustainergitar med gammel (og mye bedre Japan produsert) hals, med Roland GR55 gitarsynth. (Må sjekke om synthen fortsatt fungerer) - Ibanez RG 750, sort, hardcase - Ibanez RG 550, sort - Ibanez prestige S2020X, violin burst,  hardcase - Line6 Variax 300, sort komplett med PSU og gigbag - Ibanez M-522S mandolin, limt sprekk i topp, ellers mint - Countryman 5- strengs banjo - Ibanez RD 828 LE, sort bass, original, men med Badass stol
  • Så, hvordan ble det med alt? Musikkprat er fullstendig dødt, det er ikke noe info å finne verken her eller der, men det er fortsatt aktivitet her, selv om forumet skulle stenges. Skal man bare begynne å henge her igjen, da? 🤔
  • Du skriver- When a jack cable is connected, all frequencies below 120KHz are sent to this Jack at line level. Det betyr at dette er et signal som skal sendes til en forsterker, og ikke direkte til en aktiv sub. Det enkleste og greieste er å handle en aktiv sub. Det er mindre ledninger og styr. Jeg har en passiv nesten  ubrukt sub liggende, husker ikke navn og nummer her og nå, men det er en helt grei PA- sub av kjent merke. Har vel blitt brukt i maks 8 timer til sammen. Den er din for 500 kroner pluss porto. Jeg trenger den ikke lenger. PM hvis det er aktuelt.
  • Jeg ville tatt kontakt med Falck musikk i Trondheim, om ikke annet for å spørre. De vet det nok og har eget verksted, så mulig de kan gjøre det. Det koster vel 130 kroner å sende en gitar med posten. Men ærlig talt, jeg vet ikke.    
  • Hei. Jeg er ny her, og om dette skulle vært tatt opp i tidligere tråder, må dere ha meg unnskyldt. Jeg har noen spørsmål angående inlays.  Er det noen her som gjør inlays? Skulle gjerne ha hatt nye inlays på 2 halser som allerede har enkle inlays fra før. Lar dette seg gjøre, eller blir det fryktelig kålete? Hva er evt prisen for å få slikt gjort?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.