Web Analytics
Jump to content

Ny combo, tips?


kristoffereide
 Share

Recommended Posts

Jeg skal kjøpe meg en combo 112, og lurer på om dere har noen tips å komme med. Jeg trenger en fin cleanlyd og en litt hissig drive. Helst i hver sine kanaler, men ikke veldig nødvendig. Skal brukes hjemme og i mindre bandanledninger. Spiller prog om det er nødvendig å vite :)

De jeg har sett på er mesa 5:25 express plus, bad cat cougar 15, og 65 amps sin lille 20w lunchbox amp ( husker ikke navnet).

65'en har jeg prøvd og den har ikke den vrengen jeg er ute etter i det hele tatt, men cleanen er til gjengjeld vanvittig fin.

Har dere innspill/ tips så kom gjerne med de. Tenker en makspris på 20k, men jo mindre jo bedre!

Mesaen ligger på 12-15k og bad cat 'en på 4-6000kr så...

Link to comment
Share on other sites

Det brenner ikke her hos meg. Og Mesaer er som H&K'er, de forsvinner sjelden over natta. Av en eller annen merkelig grunn skal de fleste ha Fendere, uten å vite hva de går glipp av :D

Hvis du vil ha den, så blir vi enige om når osv. :)

Edited by Tommern
Link to comment
Share on other sites

En brukt H&K kan du jo få for latterlig billig peng hvis du er heldig. Nettopp fordi få folk gidder å sjekke ut slike merker, som Tommern sier ;)

Ellers kan du sjekke ut ENGL Screamer, men den bør testes før kjøp siden låter litt "utradisjonelt" ift merker som Fender, Marshall etc.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.