Web Analytics
Jump to content

Tandbergern [20.10.2012]


Tandbergern
 Share

Recommended Posts

Hallo folkens! Har nå fått nytt speilrefleks kamera og fant ut at jeg måtte teste det! :) Derfor har jeg tatt et par bilder av gitarutsyret mitt.

Første gitar ut er:

DSC_0057.jpg

Gibson Les Paul Studio Faded Wornbrown. En fantastisk deilig gitar med "den riktige" Gibson Sounden. Den har en varm og rund lyd som jeg digger! Har ikke modda noe på denne siden jeg kjøpte den brukt for et år siden. Gitaren har to kraftfulle humbuckere, gripebrett i rosentre og... ja mer husker jeg ikke, men jeg elsker gitaren! :)

DSC_0053.jpg

Fender Stratocaster Mexico

Kjøpte denne gitaren brukt for et par år siden, har ikke modda noe særlig på denne gitaren heller, bortsett fra at jeg har byttet ut plekterbrettet. Det orginale plekterbrettet var hvitt, men jeg synes at gitaren er kulere med svart plekterbrett. Gitaren har to singlecoils og en humbucker i bridge. Gripebrettet er i lønn. Dette er favorittgitaren, og jeg synes den ser skikkelig kul ut med hvite pickupdeksler! :) Dette er også en av de mest lettspillte gitarene jeg har vært borti.

DSC_0050.jpg

Squier Bullet Strat

Dette er den nyeste gitaren i familien. Kosta nesten ingenting da jeg kjøpte den brukt her på forumet. Har byttet ut bridge-singelcoilen og satt inn Wilkinson Zebra Humbucker. Digger fargen på gitaren, og etter at jeg satte inn humbuckeren har den også blitt mer brukt. :)

ProductDetailImageashx.jpg

Fender Sonoran Black

Halv-akustisk stålstrengsgitar. Fin klang i gitaren og fet finish. Jeg har til tider syntes at den er litt vanskelig å spille på, men ellers er den gull! Den er dessverre stasjonert på hytta disse dager.

DSC_0058.jpg

Hughes & Kettner Statesman Dual EL84

Fikk denne forsterkeren i en byttehandel i sommer. Bytta den mot Kustom Defender, og er storfornøyd! :D Forsterkeren har 20 watt med kanonlyd, og er en av de beste forsterkerne jeg har prøvd hittil i midt 15 år lange liv.

DSC_0061.jpg

Mitt hjemmesnekra pedalbrett. Pedaler: Riot Black Box (strømforsyning), Line6 DL4, T-Rex Mudhoney, Hardwire SC-2 Valve Distortion, Boss CH-1 Super Chorus og Channel Switch/Boost-pedalen som hører til forsterkeren. http://forum.gitarno...en/#entry573061

DSC_0062.jpg

Og til slutt et familibilde! :D Ble dessverre litt uklart, men det gidder jeg ikke å fikse nå. For nå skal jeg gå å kose meg med gitarene igjen! :) De eneste som mangler er Fender Sonoran og to ukuleler.

Edited by Tandbergern
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.