Web Analytics
Gå til innhold
Rofo

Erfaring med L.R Baggs?

Anbefalte innlegg

Hei! lurer på å kjøpe pickup til montering i lydhullet, og kom fram til at L.R. Baggs M1 active skulle være ganske bra for en som spiller akustisk og vil ha fin og myk tone... Noen som har erfaringer med L.R Baggs og M1?

Tusen takk :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har L.R. Baggs Anthem i min Martin HD-28. Det låter utrolig bra synes jeg. Kun positiv erfaring med L.R. Har ikke testet M1, men har skjønt det skal være gode greier :)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Veldig godt fornøyd med min M1A i en Furch D40. Hvis jeg kun spiller inn akustisk gitar pleier jeg å både spille inn med mic og med pickup, gir en veldig fin lyd når jeg pan'er de til hver sin side.

Hvis du gjør som meg og bare lar ledningen henge ut lydhullet, så slipper du å borre og styre på også. Kan enkelt skifte mellom flere gitarer eventuelt.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har hatt L.R Baggs Anthem tidligere og var veldig fornøyd M1 er jeg ikke kjent med, men hvis det er av samme kvalitet må det være bra....nå bruker jeg en Fishman Rare Earth Blend Humbucker.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Tusen takk! Hvordan blir lyden når man kun bruker preampen som hører med? (Vil helst ha en myk, klar tone...)

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Første del med plekter, andre del er fingerspell.

Endret av Flyndre

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Stilig! Hørtes veldig bra ut! Hjertelig takk for at du tok deg bryet med å gjøre det, det var veldig kjekt!

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Har LR Baggs M1A i mine gitarer (Furch D-23 og Beneteau Custom Super Jumbo). Jeg bruker den i supplement til K&K Trinity (et dual source system med mic inne i gitaren og kontakt pic up under stolen).

Jeg liker ikke å basere lyden alene på LR Baggs systemet fordi den ikke fanger opp den fine akustiske lyden av instrumentet. Systemet fanger derimot opp frekvenser som ikke gitarkroppen gjengir, spesielt i bassområdet, så den er nyttig i kombinasjon med andre kilder, men blir for steril alene etter min smak. Skal se om jeg kan få postet et lydklipp av systemene.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av Arkadian
   Har noen her erfaring med Tonerider pickups? De får jo veldig mye skryt, men det er ikke alltid lurt å stole på internasjonale gitarfora. Norske, derimot. 😉
   Jeg vurderer et sett Alnico IV Classics til en Ibanez JTK4 jeg har hatt som støvsamler i årevis. Overraskende grei gitar, men pickupene holder ikke mål. Så jeg leiter etter ålreite pickuper som ikke koster mer enn jeg ga for gitaren. Eventuelle andre tips?
  • Av minigrill
   Heisann, jeg har som i tittelen sies, kjøpt meg ny gitar. Jeg er veldig fornøyd, men vurderer å bytte ut pickupene, da jeg har lyst til å sette i pickuper jeg allerede har liggende. Det jeg lurte på var hva jeg kunne forlangt for disse ved evt. salg? Det er PRS \m/ det er snakk om.
  • Av Soundmannen
   Heisann!
   Har en Gibson Les Paul VOS R8 som jeg vurderer å fjerne pickups coverne på. Noen som har prøvd? Vil lyden bli mer åpen og få mer topp?
  • Av Gertiosa
   Hei
   Kjøpte meg nettopp en ESP LTD EC-401 VB med EMG 60/81 pickups. Helt nydelig gitar med flott lyd, men da jeg så på pickupene lå bridge pickupen skjevt. Den var hevet i front og senket bak. Noen som vet hva jeg kan gjøre for å fikse det? Lite giret på å sende gitaren i retur etter en dag!
    

  • Av perbakke
   Hei. Jeg har en stratocaster med humbucker, men har lyst å installere singe-coil pickuper i den. Det jeg lurer på er om dere vet hvor det selges ferdigkoblede plekterbrett til stratocaster i Norge? Takk. 
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.