Web Analytics
Jump to content

Nytt lydkort/interface igjen!


Soundmannen
 Share

Recommended Posts

Heisann!

Har hatt problemer med synch og kjenerelt oppsettet av RME babyface, og RME Octamic 2. Og på grunn av feil informasjon fra selger (at jeg ikke kan samskjøre disse slik at babyface blir kjørt som master og oktamic som slave) vil jeg prøve å få levert disse tilbake å få en tilgodelapp eller pengene tilbake.

vis dette går etter min vei, så må jeg ha nytt lydkort. Og da har jeg totalt 15 000,- er da RME fireface UFX godt alternativ?

Link: http://www.prolyd.no/Avdelinger/produkter/Audio-interface-/-Lydkort/USB/RME/RME-Fireface-UFX-Lydkort-FW-og-USB--30-I-O--TotalMix-FX--Display-FFUFX1-p0000005022.aspx

Og hva er forsellen på den og den nye jubeleumsodellen?

Link: http://www.prolyd.no/Avdelinger/produkter/Audio-interface-/-Lydkort/USB/RME/RME-Fireface-UFX-JubileumsBundle-Lydkort-og-recorder-med-Advanced-Remote-UFXBundle-p0000008430.aspx

Eneste jeg kan se er pris, og slik jeg kan se det på video så har begge denne eksterne kontrollpanelet som minner meg om babyfacen?

Mine kriterier er i utgangspunkte å invistere i et lydkort slik at jeg egentli kan ta opp alt! Altså mange innganger, bra lydkvalitet som helst ikke er "farget" , bør støtte både mac og windows, greit å ta opp liveopptak, rack monterbar osv...

slik jeg kan se er disse 2 et godt alternativ for meg, men nå er ikke jeg så skent med så "dyre" lydkort på markede så ønsker litt tilbake meldinger.

Takker på fårhond! :)

Link to comment
Share on other sites

Må si jeg er overrasket over at du ikke kan sette opp de to enhetene mot hverandre, kan du noe om hvor det strandet ?

Octamicen kan kun synces via AESen, og siden det kun er optisk inn på babyfacen, må jeg ha Octamicen som Master og Babyfacen som slave... Og jeg ønsker å ha babyfacen som master, siden Octamicen blir satt inn i rakk/vegg i et annet rom en der pc'en er, og det er kjipt å måtte demontere octamicen ut av racket/veggen og gå i et annet rom for å skifte fra 44.100 khz til 48khz for eksempel.

Har i tillegg oppstådd flere problemer som du kan lese på innlegget under, og verken butikk, eller kompiser jeg har som jobber med studio hvær dag, finner noe bruker feil.

http://forum.gitarno...-rme-octamic-2/

Edited by AlexFossum
Link to comment
Share on other sites

Hva med å kjøpe en Presonus StudioLive 16 kanaler?

Ja har denne også i øyekroken, men tar jeg ikke helt feil (må noen rette meg vis jeg tar feil) så er det dårligere preamper i studioliven i forhold til fireface UFX. Men ja er også et alternativ, men siden det blir for det meste brukt kun til studio bruk og miskingen fåregår i cubase, og kun har brukt for 4 XLR innganger og max 4-6 jack innganger i slengen, så ser jeg ikke behovet for å ha 16 kanaler, og den mikse muligheten uten pc. Da er lydkvalitet i enheten viktigere for meg. men vist det skulle ha seg slik at det er samme preamp kvalitet i studiolove'n som i Fireface UFX'en og samme lydkvalitet, da blir det en annen sak

Edited by AlexFossum
Link to comment
Share on other sites

ingen meninger? er det beste kanskje å bare levere inn utstyret å få det fikset?

Minuset med å bytte til RME fireface UFX er at jeg mister en del innganger. Er det samme preamper/lydkvalitet i RME fireface UFX som i Octamic'en?

Og kan jeg sette Octamicen som slave, vis jeg bruker Word Clock i stede før optisk og bytter ut babyfacen med RME Fireface UC/RME Fireface UFX?

Edited by AlexFossum
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.