Web Analytics
Jump to content

Zhangbucker pickups


el_roffo
 Share

Recommended Posts

Custom pickups trenger ikke å bli dyrt, viser det seg...

Fikk pakke i posten i går fra Zhangbucker Pickups med de nye Firebird-pickupene mine. Bortsett fra litt ventetid (pga. manglende deler) har det gått flott. Vi mailet litt fram og tilbake på forhånd, jeg fikk lagt ut om hva jeg ville ha lydmessig, og David kom med forslag til hvordan det skulle løses.

Etter noen uker på overtid kom de endelig med mine "egenproduserte" specs, litt hottere enn vintage men med karakteristikken forhåpentligvis intakt:

Neck har to A5-magneter og ligger på 7K, bridge er på 11.2K og har en A5-magnet og en A2-magnet for å temme den litt kvasse lyden disse kan få.

Siden jeg hadde ventet så lenge på disse slengte han også med en liten hyggelig freebie, en av Telebucker-pickupene han lager. Gleder meg til å teste denne også.

Alt blir laget på bestilling og har rom for variasjoner i magneter, trådtykkelse, viklinger osv. uten at det koster noe ekstra, det er bare å ta en prat først så kommer løsningen rett fra mannen som lager greiene. Så jeg vil anbefale å i det minste sjekke ut sida hans: www.zhangbucker.com

Link to comment
Share on other sites

Har brukt Zhangbuckers i en 335 i noen år nå. Meget godt fornøyd.

Andre håndviklere/enkeltmannsforetak som muligens er ukjente for flere og jeg har god erfaring med: (mitt bruk i parantes)

-Eastgrove pickups (Strat, Tele, P90`s)

-Rocketfire (strat)

-Channel One pickups (Jazzmaster,Jaguar)

-Jess Loureiro pickups (Jazzmaster)

-High Order pickups (Humbuckere)

-Manlius Pickups (Humbuckere)

-Wolfetone (humbuckere)

Ofte billigere enn større produsenter og muligheter til å påvirke utfallet i mye større grad.

Edited by germaniumkid
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.