Web Analytics
Jump to content

Gitarist/Vokalist søker band


Hallstein
 Share

Recommended Posts

Hei !

Jeg er en mannlig gitarist på 23 år som er på utkikk etter musikalske morsomheter i Levanger-området i Nord-Trøndelag. Er relativt åpen på det med alder, så lenge folka jeg skal spille sammen med, vet hva de holder på med. :)

Har gått folkehøgskole ett år nå (11/12 semestret) med gitar og vokal som "hovedinstrumenter" og begynner å savne å spille i band/sammen med noen.

Har gode ferdigheter på gitar, spesielt når det kommer til akkorder kanskje. Er ingen dreven sologitarist, men er ganske god på å improvisere når det behøvs uten at folk gremmes. ;)

Vil karakterisere gitarspillingen min som allsidig. Har spilt i Rockeband før, og har spilt en del metall, men har nå begynt å spille mer i andre sjangrer (spesielt på folkehøgskolen med mange kvinnelige vokalister og popmusikk), pop, indie, blues, jazz osv. og begynner å mestre bluesen og popen iallefall. Har også ganske gode ferdigheter når det kommer til kassegitarspilling. Har spillt bass en del, men har verken eget bassutstyr eller mye erfaring med feltet.

Har ikke noe problem med å holde følge med ett akkordskjema når jeg får en feeling for rytmen. Har også litt erfaring fra låtskriving, men føler kanskje jeg trenger flere musikere sammen med meg for å få frem kreativiteten min.

Når det kommer til vokalfeltet så vil jeg si at jeg har en brukbar stemme som kan brukes til (i all hovedsak) blues og mer alternativ musikk (stemmen er ganske mørk). Kan også synge backingvokal mens jeg spiller helt uten problemer.

Er på utkikk etter ALT av band/jamming og slikt som har med musikkutøvelse å gjøre. (Orginale band, Coverband, støttegitarist for vokalist, teater/musikaloppsetninger osv.)

Om jeg har noen preferanser, må det være artister/band som John Mayer, Eric Clapton, Kråkesølv, Bigbang, Foo Fighters, Iron Maiden, Jorn, ZZ Top, Pearl Jam, Jeff Buckley, Hellbillies for å nevne noen. Så ja, svært variert, for å si det mildt.

Har i all hovedsak ettermiddager fri (Går høyskole), og er åpen for å endre på helgevaner o.l. om jeg får meg noen å spille sammen med.

Når det kommer til utstyr så har jeg det som trengs fra en gitarist. Om noen vil starte nytt band med meg, må vi få ordnet med øvingsrom/PA noe sted, noe jeg tror høyskolen min tilbyr studentene. (må avklares)

Edited by Hallstein
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.