Web Analytics
Jump to content

Ny gitar på vei!


franklinMT
 Share

Recommended Posts

I følge diverse anmeldelser jeg har lest er disse gitarene "en meget verdig oppfølger til Wolfgang/EVH`en".

Disse modellene er bygd i customshopen til Peavey som visst nok skal være lagt ned nå.. (?)

Er også en meget allsidig gitar med 12 forskjellige pickup kombinasjoner siden man kan splitte hver enkelt humbucker.

Fikk også en meget god deal på den. :)

Link to comment
Share on other sites

HP Special fra en kar i UK? Tror det er denne jeg så på i sommer. Han hadde flere liggende på ebay akkurat da og enda et par han vurderte å selge. Pickupene her er en videreutvikling av de på Wolfgang-modellen. De har litt lavere output, men ikke så mye at det gjør noe. Coilsplit som den har i tillegg utvider bruksområdet betydelig sammenliknet med en Wolfgang. Det eneste jeg ikke er så begeistret for er låsemekanismen for brua. Den fungerer greit nok, men jeg ville nok installere en tremol-no for å gjøre skifte mellom flytende og låst bru enda raskere om jeg skulle ha denne som eneste gitar på en gig. Dette var den siste modellen som kom fra Peavey's USA Custom-shop før den ble nedlagt, og må ikke forveksles med de billige variantene produsert i Malaysia.

Edited by PerH
Link to comment
Share on other sites

Takk for bra info PerH! :)

Han har flere til salgs på ebay ja. Både brukte og helt nye. Sto mellom denne og en brukt i Moonburst.

Har du en HP Special selv eller har du prøvd disse gitarene mtp det du sier om "Lok Block`en"?

Gleder meg uansett som en 10 åring på julaften! :D

Link to comment
Share on other sites

Har du en HP Special selv eller har du prøvd disse gitarene mtp det du sier om "Lok Block`en"?

Har prøvd en HP-Special i Norge. Synes det er en flott gitar, og noe av det beste Peavey noen gang har laget. I juni var jeg nær ved å slå til på akkurat den du har kjøpt, men fikk ett supertilbud på en ny Tom Anderson Short-drop-top som jeg ikke klarte si nei til ;-)

Lok-Block'en på den jeg testet krevde skrutrekker for å festes skikkelig. Dessuten låser den bare for dive-only slik at man fremdeles har problemer med compound bends om man ikke strammer fjærene og stemmer opp på nytt etter låsing. En tremol-no tilbyr alle muligheter (flytende/dive-only/locked) og håndteres uten bruk av verktøy.

Link to comment
Share on other sites

Lok Blocken på denne årgangen (og muligens de siste som kom ut av customshopen) låser/løsner man med en av umbrakonølkene som følger med.

Mistenker at den er lagd for kun diving hvis man får lyst å sette på en D tuna..

Tror nok uansett at jeg kommer til å fjerne den helt siden jeg foretrekker full floating tremolo foran alt annet. :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.