Web Analytics
Jump to content

Gibson ES-335 vs ES347 ?


siimen
 Share

Recommended Posts

Sitter og kikker etter en Gibson ES om dagen. Har lenge hatt lyst på en ES-335, men kom i dag over denne: http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=37314336

Er det noen her som har noen tips til forskjellen på denne mot en 335 ?

Står at gitaren er litt slitt, og bigsby har vært montert. Hvordan påvirker dette prisen? Hva tror folk ellers om prisen på gitaren? Gitaren er forøvrig en 88 modell og ikke 80 som det står i annonsen..

Tar imot tips med stor takk, den minste kommentar er til hjelp :)

Link to comment
Share on other sites

Prisen er nok muligens litt høy - jeg var millimetern fra å kjøpe en helt orginal 78' modell i svart for samme prisen for et års tid siden. Denne gitaren mangler et par ting, hovedsakelig den orginale broen (med stemmeskruer). I utgangspunktet så er 335er verdt mer enn tilsvarende 347er, men det viktigste er jo tross alt hva du syntes om den. Prøvespill, og følg hjertet og ørene:)

Link to comment
Share on other sites

Ja vet at denne gitaren mangler den originale broen med stemmeskruer, samt coiltap switchen. Det er også byttet ut bronse-nøtta og bånd på gitaren... Det som derimot gjør meg skeptisk er merker etter tidligere montert bigsby..

Link to comment
Share on other sites

Bare man er klar over at 336'en er mye mindre enn en 335. Den heter vel også egentlig CS 336. Den er heller ikke laminat med senterblokk slik som 335 og tilsvarende ES 339 som er like stor som CS 336. CS 336 er en chambered solidbody i mahogny med en carved lønnetopp. Altså temmelig lik en nyere Les Paul.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er dette en dyr eller billig gitar? Hvor mye er du villig til å betale for reparasjonen? Er den dyr, eller du er villig til å kaste en del penger på det, er jo proff- svaret riktig. Hvis det hadde vært min, og det ikke er en kostbar gitar, hadde jeg forsøkt dette: 1. Belast gitarhalsen  litt, ved for eksempel å stemme gitaren en tone eller to opp. Ta det sakte, og sjekk om sprekken åpner seg. 2. Forbered deg, og ha alt du trenger klart.. Hvis det ikke åpner seg en tynn sprekk, så er det bare kosmetisk. Åpner det seg en tynn sprekk, så legger du superlim i sprekken. Han en flaske trykkluft klar, blås så på sprekken med den, og fyll på med mer superlim. Så belaster du så fort du klarer (derfor "ha alt klart") halsen den andre veien, slik. 3. Slakk strengene, og sett på for eksempel en lastestropp med passende montering i begge ender, (omtrent passe lengde har du selvsagt gjort klart) og stram opp den andre veien. Bittelitt, du skal ikke "stramme til det knaker", bare slik at limfugen får et mildt press. Det vil trolig fikse en sprekk, hvis det er en der. Er dette en pre-war Martin, er vel rådene om proff å foretrekke.
  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.