Web Analytics
Jump to content

Hvordan bounce ut et prosjekt fra Cubase?


Sorg
 Share

Recommended Posts

Tracker gitarspot hjemme i Cubase, som så skal reampes i et annet studio. Studiofyren bruker Seqoia eller noe sånt. Når jeg skal sende han gitarsporene, er det ingen annen mulighet enn å bounce ut en wav per spor? Dvs at han for en haug av ulike wav-filer per låt?

Det greieste hadde jo vært om jeg kunne gitt han hele prosjektet, etc men det går kanskje ikke når jeg bruker Cubase og han bruker Seqoia...

Link to comment
Share on other sites

Det går jo fort å bounce ned enkeltspor i Cubase, fra versjon 5 tror jeg det var, kan du jo bounce alle spora samtidig.

Ok men hvordan bouncer jeg ned, men unngår at alt blir til en Wav? Nå bouncer jeg en og en (setter på SOLO). Det går greit, men hadde jo spart litt tid om man kunne ta alle på likt.

Link to comment
Share on other sites

AATranslator - Translate projects from one DAW or NLE to another.

Convert sessions to/from ProTools, Audition, Vegas, Cubase, Nuendo, Samplitude/Sequoia, Reaper, Tracktion, Ardour, Studio One, Studio Live, Wavelab, Pyramix, Audiofile, Fairlight, Waveframe, DAR, N-Track, Sadie, Tascam, Logic, Logic Pro, Media Composer/Adrenaline, Paris, Soundscape, Sonar, Digital Performer, Grass Valley, Lightworks, Cool Edit Pro, Premiere, Final Cut Pro, SAW Studio, TripleDat, Ableton Live.

Link to comment
Share on other sites

Ok men hvordan bouncer jeg ned, men unngår at alt blir til en Wav? Nå bouncer jeg en og en (setter på SOLO). Det går greit, men hadde jo spart litt tid om man kunne ta alle på likt.

Hvilken versjon av cubase har du? Funksjonen du trenger finnes fra cubase 5 og nyere.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.