Web Analytics
Jump to content

Min nyeste innspilling!


FoxyFix

Recommended Posts

Fikk et hasteoppdrag fra ei jente på skolen! Hun skulle synge inn en sang for å sende demo til skolen hun skulle søke på, og det måtte være ferdig før vinterferien!

Jeg måtte spille inn alle instrumenter, så skulle hun synge!

Resultatet ble helt ok syns jeg, etter som jeg brukte en fritidsdag på det!

ReggyRockstar - Torn

Link to comment
Share on other sites

Spiller du alle instrumentene selv? Fett... Trommene også? Og hun som synger var "helt-ok" til å synge. Ikke noe eksepsjonelt da. Synger rent gjør hun. Du skulle ha lagt harmonier på refrenget. Det hadde hørtes bedre ut :)

Men kompet er stødig og fint det. Flott innsats!

Link to comment
Share on other sites

Hun synger faktisk skikkelig bra! Problemet der er at jeg har aldri fått vokalen til å høres bra ut når jeg mixer opptakene! Noen tips der?

Tenkte jeg skulle legge på litt koring og slikt på refrenget for morros skyld når jeg kommer tilbake på skolen!

Link to comment
Share on other sites

Spiller du alle instrumentene selv? Fett... Trommene også?

Jepp.. Spiller alt selv.. Trommene også jah! trommer er mitt hovedinstrument! Men jeg ble ikke så fornøyd med trommene på denne sangen! De høres ikke helt bra ut! MÅ skaffe meg gryn og kjøpe meg nye skinn! 3 mnd siden sist gang! Bør bytte for hver mnd.. mnmn!

Takker for positiv respons forresten! :)

Link to comment
Share on other sites

Hoho, vel jeg har fløyte som hovedinstrument, så...

Synes da kompet er fint jeg...Produksjonen er riktignok ikke legendarisk, men...låter litt kasse:) Uenig i at dama synger dårlig. Har da helt grei pop-stemme. Enkelte ganger hører jeg riktig bra potensiale der...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.