Web Analytics
Jump to content

Noen som har peil på heavy-LP'er?


Straymond
 Share

Recommended Posts

Tror ikke det er noen store skatter der, men du har blant annet noen 12" singler/EP'er med Maiden der som sikkert ikke er bare bare å få tak i lenger! Legger også merke til de tre MSG platene. Har dem selv, og Assault Attack er ei kjempeplate. Built To Destroy er også fin, men da hadde Gary Barden tatt over vokalmikken igjen, og han er ikke av samme klasse som Graham Bonnet. Rock Will Never Die-live'n er ikke mye å rope hurra for.

Kan vel si det slik at de fleste platene der finnes hos mange de som var interessert i Heavyrock på 80-tallet, og som har tatt vare på platesamlinga.

Holder du på dem noen år, kan det jo være noen som får samleverdinetter hvert. Hvem vet.

Du kan jo sjekke titlene på forskjellige nettsteder og se hva de går for.

Link to comment
Share on other sites

Det er svært vanskelig å stadfeste om platene er verdt noe bare utifra bildene... Er f.eks 12" singlene dine orginale (fra 80-tallet), kan de være verdt 250-350kr pr stykk. Er de reproduksjoner (noe det er SVÆRT mange som gjør) så er de ikke verdt mer enn en 50lapp. Aller helst skulle jeg hatt platene i hånda, da det er fler småting (papirtype, print av logoer o.l.) som tilsier om det er en orginal eller ikke.

Link to comment
Share on other sites

Har samlet på Maiden og metal generelt siden åttitallet og ingen av platene som er avbildet er spesielt sjeldne med mindre det er snakk om veldig sære utgaver. Maiden har jo alltid solgt godt, så det er ikke veldig vanskelig å få tak i utgivelsene deres. Nå hender det at Maiden hypes veldig blant ferske samlere og da kan prisene fort bli kunstig høye. Realistisk sett tror jeg du kan regne mellom 75 og 200 kroner for Maidenplatene avhengig av tilstand og utgave. Destruction, Venom, Metallica og kanskje Ozzy kan du få 100+ for avhengig av om du treffer på rette kjøperne. Resten vurderer jeg til 40-100 kroner.

Link to comment
Share on other sites

 • 8 months later...
 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Er nok ikke så mye å hente for den der dessverre. Dette er en gitar som kostet mellom 1500 og 2000 kroner ny i butikk, så hvis du får en tusenlapp på Finn så er du heldig.
  • Jeg har hatt liggende en Ibanez i noen år nå, kanskje rundt 15/16 år. Vurderer å selge denne da jeg ikke har bruk for den mer. Men! Det jeg lurer på, hvor mye kan jeg selge den for? Noen få bruksmerker, men lite. Har ikke greie på sånn så derfor jeg spørr her. Legger ved bilder!  
  • Kjøpte meg en Morgan bass og en Dean Markley amp, har lyst å lære meg litt bass spilling. Stakkars nabo nå🙂
  • Ønsker å bytte en chrome covret (2 leder braided kabel) Gibson 490T pickup i en Gibson 498T pickup. Ikke nøye om den er covret eller ei.
  • Nei,har ikke peiling,men:Legg ved flere bilder av detaljer,og bilde av baksiden også,og oppgi dimensjonen på nøkkelen til trussrod justering (tommer/millimeter?) så kanskje noen kan hjelpe deg.Et spørsmål tilslutt,hvordan vet du at det er canadian maple?
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.