Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Noen som har peil på heavy-LP'er?


Straymond

Anbefalte innlegg

Tror ikke det er noen store skatter der, men du har blant annet noen 12" singler/EP'er med Maiden der som sikkert ikke er bare bare å få tak i lenger! Legger også merke til de tre MSG platene. Har dem selv, og Assault Attack er ei kjempeplate. Built To Destroy er også fin, men da hadde Gary Barden tatt over vokalmikken igjen, og han er ikke av samme klasse som Graham Bonnet. Rock Will Never Die-live'n er ikke mye å rope hurra for.

Kan vel si det slik at de fleste platene der finnes hos mange de som var interessert i Heavyrock på 80-tallet, og som har tatt vare på platesamlinga.

Holder du på dem noen år, kan det jo være noen som får samleverdinetter hvert. Hvem vet.

Du kan jo sjekke titlene på forskjellige nettsteder og se hva de går for.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det er svært vanskelig å stadfeste om platene er verdt noe bare utifra bildene... Er f.eks 12" singlene dine orginale (fra 80-tallet), kan de være verdt 250-350kr pr stykk. Er de reproduksjoner (noe det er SVÆRT mange som gjør) så er de ikke verdt mer enn en 50lapp. Aller helst skulle jeg hatt platene i hånda, da det er fler småting (papirtype, print av logoer o.l.) som tilsier om det er en orginal eller ikke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har samlet på Maiden og metal generelt siden åttitallet og ingen av platene som er avbildet er spesielt sjeldne med mindre det er snakk om veldig sære utgaver. Maiden har jo alltid solgt godt, så det er ikke veldig vanskelig å få tak i utgivelsene deres. Nå hender det at Maiden hypes veldig blant ferske samlere og da kan prisene fort bli kunstig høye. Realistisk sett tror jeg du kan regne mellom 75 og 200 kroner for Maidenplatene avhengig av tilstand og utgave. Destruction, Venom, Metallica og kanskje Ozzy kan du få 100+ for avhengig av om du treffer på rette kjøperne. Resten vurderer jeg til 40-100 kroner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • 8 months later...
  • 1 month later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.