Web Analytics
Jump to content

Valgets kval...hvilken gitar?


s0und

Recommended Posts

Jaja...det evige j***** dilemma. Hvilken gitar? Nå står det mellom to stk som jeg ikke får prøvd, men vet at begge er kanonbra gitarer. Vil rett og slett ha en overflatisk tilbakemelding fra folket her på forumet fordi jeg ikke greier å bestemme meg.

Den første: Schecter traditional custom strat (fargen kan diskuteres ja)

stor_TRAD.jpg

Den andre: Caparison Dellinger II (HH)

stor_Dellinger2-OiledMahogany.jpg

Link to comment
Share on other sites

Hvis du ikke kan velge en annen finish så syns jeg Comparisonen var styggest, den hadde helt forskjellig treverk på to deler av kroppen. Schechteren hadde også stygg farge, men siden jeg syns singlecoil er bedre enn humbucker og at strat er verdens feteste gitar, så ville jeg gått for den.

Link to comment
Share on other sites

Kjøper jeg straten blir det ikke mye metall, men jeg må ha noe med trem. Spiller for det meste metall rock så caparison'en er et gunstig valg... samtidig likte jeg den Schecteren utrolig godt, og jeg vet at det er sinnsykt grom lyd i de custom mikkene til schecter. Jeg spiller i grunnen alt mulig rart, og det gjør valget litt vanskelig. Skulle gjerne hatt en humbucker på den straten....

Link to comment
Share on other sites

Kjøper jeg straten blir det ikke mye metall, men jeg må ha noe med trem. Spiller for det meste metall rock så caparison'en er et gunstig valg... samtidig likte jeg den Schecteren utrolig godt, og jeg vet at det er sinnsykt grom lyd i de custom mikkene til schecter. Jeg spiller i grunnen alt mulig rart, og det gjør valget litt vanskelig. Skulle gjerne hatt en humbucker på den straten....

Kanskje Schecter'en er frest ut for humbucker? I så fall kan du jo kline til å sette inn en humbucker dersom du synes single coilen blir for veik. Jeg ville uansett valgt Schecter'en. Fargen er porno, men det er en farge som har vært med i ganske mange år dersom jeg ikke tar helt feil (Firemist gold).

joCCe

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.