Web Analytics
Jump to content

Oppdatert med Youtube-video (Pop-låta mi)


Shreddhare
 Share

Recommended Posts

Til å kommentere andres verk/komposisjoner/dyktighet på dette forumet. 140 views uten en eneste kommentar,da..?

Har tidligere forsøkt å gi konstruktive kommentarer,og helst på låter jeg liker.Håper de jeg har kommentert har hatt nytte av det ihvertfall.Takk for meg som kritiker/motivator.

YOUTUBE-video : 25.september.

Oppdatering 19.sept ! :

Takk for kommentarer,jeg skal nok begynne igjen å kommentere,ble bare litt undrende over null respons :-)

Takk til EET_FUK for inspirerende ord :-)

Og til Sarge for hans kommentar,setter pris på det selv om det ikke var din cup of tea :-)

Heisann

Snekret sammen en poplåt,som kanskje heller mot det symfoniske/synthvulgære univers.Men det er sånn det blir noen ganger.Fikk endelig spilt inn ekte bass og ekte trommer. Teksten er nok rimelig vanskelig å forstå før videoen kommer ;-)

Her er " On Ice "

Og "lik" oss gjerne på FB :-)

http://www.facebook.com/OceanWhip

Edited by Shreddhare
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

Du er inne på noe viktig, Shreddhare. Vi er virkelig elendige til å kommentere det som legges ut av musikk. Hvorfor vet jeg ikke, man er kanskje redd for å fornærme noen? Du er ikke alene om å få en god del view og oppunder null kommentarer, og der kommentaren svært ofte ikke inneholder noe kritikk, positiv og negativ.

Uansett, det kan da ikke være så vanskelig å tilpasse kritikken hvis man har en viss aning om bakgrunnen til den som legger ut noe?

Nok om det, dette var et litt annerledes bidrag enn mye av det som serveres her på forumet. Jeg liker på mange låter der folk som spiller keyboard har vært med på å legge akkordrekker. På brett faller andre akkorder i hendene, og det er en fin variasjon til mer gitar- og riffbasert musikk.

Fin sangstemme, men som du er inne på selv, er det kanskje litt vanskelig å høre teksten.

Av en eller annen grunn får jeg svake film- musikk- vibber her. Selv om de sterkeste kjennemerkene mangler, ser jeg for meg at dette kunne ha vært fra innledningen av en James- Bond- film.

Har lite å utsette på det, men som sarge er inne på, litt vel "wall of sound". Og så ble det for meg litt overforbruk at diskantoktavplinking på piano. Det kunne ha vært litt mer sparsom bruk av det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.