Web Analytics
Jump to content

Treverk i gripebrett (Gibson lawsuite)


Gluke
 Share

Recommended Posts

Ut av respect for Audun føler jeg det er riktig å poste det her. Han har poengtert flere ganger at loven som ble brukt Gibson saken får konsekvenser for andre produsenter også og han har selvfølgelig helt rett (God damn Gobbo fanboyyyyyy).

Dette er fra James Tyler:

"You may be aware of the controversies around the globe about exotic woods used in manufacturing, including the musical instrument industry. It has affected everyone we know, from big names like Gibson to the individual player trying to take it with them on tours.

These laws have also affected us and our acquisition and shipment of Brazilian Rosewood and then Madagascar Rosewood soon after. I was informed today that we have officially run out of our Madagascar Rosewood stock; all current unfulfilled orders, if ordered with Madagascar, will be substituted with East Indian Rosewood. Please forward this information and our regrets to your customers ."

Men hvem faen spiller på Rosewood anyway. Maple gutter! Is tha shitz..............

Link to comment
Share on other sites

Var det jeg spekulerte litt på ja, og da ser det ut som den logiske slutningen jeg trakk om at dette før eller siden ville affektere andre produsenter enn Gibson slår til. Vi vet jo også at Gibson ikke har brukt Brazillian rosewood på mange år.

Har dette noe å si tro? Jeg vil nok ikke merke den store forskjellen annet enn at kanskje blir mine Gibbos usannsynlig mye verd i fremtiden da gripebrettene på mine Gibbos består av ett lag med rosentre! :D

Dere Taylor fanboyzzzz må jo nå handle til bingen er tom! Her kan det være store penger å hente i framtiden! ;P

Forresten, blir ikke ulakkert/ubehandlet lønn grått og trist med tIden?

Link to comment
Share on other sites

Starter med å si at dete er seriøst ment- på Glorocasteren er det ikke mye treverk å spore. Trodde det skulle bl aldeles grusomt å spille på, men faktisk er det helt greit. Det samme har andre sagt som har prøvd den.

Selv plast funker!

Ser ut som om Sportsfiske er nede,og tipper denne gangen for godt. Da er alle de gamle trådene mine billedløse. Usj.

Link to comment
Share on other sites

Helt ubehandlet lønn blir fort ganske møkkete, men det er temmelig vanlig å behandle det med f.eks Tru-Oil og Gunstock Wax , det er det Music Man bruker på sine halser.

De blir fantastisk smoothe og deilige! :)

Men jeg kan tåle litt lakk også:

yjm6.jpg

Edited by Amund Blix Aaeng
Link to comment
Share on other sites

Litt fornøyd med YJM-strat'en, Amund? Synes den dukker opp i hver tråd som kan linkes til noe på den jeg! ;)

Når det gjelder hele rosewood-saken, er det noen faktisk forskjell som er verdt å nevne på de forskjellige typene, eller er det like mye korksniffing ute og går her som på mye annet?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.