Web Analytics
Gå til innhold
  • Bli medlem

Kurt Cobain Fender-Strat


bublemark

Anbefalte innlegg

Vel, da vil det vel lønne seg å kjøpe et plekterbrett som har plass til en humbucker i bridge, alternativt å frese ut plass på plekterbrettet du har. Dersom gitaren din ikke er routet for en bucker i bridge, så må det også freses ut en del tre for å få plass til pickupen.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs jo da om den fake Starten din har omtrent samme mål som en ekte Strat. Har den det, er det ikke noe problem å få tak i svart plekterbrett ferdig utskåret for humbucker i bru-posisjon. Ikke trenger det å koste så mye heller.Har du brukt en loddebolt før, er det heller ikke noen heksekunst å lodde inn en humbucker.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Eller farge lakkere plekterbrettet. Ta det av gitaren og heng det i en ståltråd et sted med mye luft. Ikke i nærheten av biler eller andre ting du ikke vil lakkere... Jeg vet ikke hvilken farge du må ha for å matche Cobains strat, men du kan starte med hvitt og deretter lakkere i den fargen du ønsker. Mulig du bør rengjøre plekterbrettet litt først, og eventuelt rubbe det litt for å få lakken til å feste. Men, se på det slik. Skulle det gå skeis, hva så? Gitaren blir mer punk, og brettet vil fortsatt fylle sin funksjon. :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.