Web Analytics
Jump to content

Beste patchekablene...


AddiToll
 Share

Recommended Posts

Heisann, er ute etter noen ordentlige patchekabelsett der jeg kan klippe til lengde og bredde etter eget ønske. Har kommet frem til at George L og Lava Cables er to kurante merker. Noen som har noen innvendinger i hvilken som er best, både med tanke på plass og lydkvalitet? Og hvor mange meter med kabel trenger man for å lage ca 14 normalstr. kabler i ca samme lengde?

Takker for svar!

Link to comment
Share on other sites

De aller beste og enkleste er PlanetWaves, som lar deg lage nøyaktig den lengden du vil ha.

Alt du trenger er et skrujern. Ingen lodding eller noe.

DV016_Jpg_Large_339123_contents_z2.jpg

Disse har jeg ikke kikket på før. Hva er prisen på dette settet? Bruker du det selv? :)

Link to comment
Share on other sites

Er vel Lava som regnes for å låte best og være enklest å tilpasse :)

Ja, men er veldig usikker på hvor mye kabel jeg trenger. Skal ha fire kabler som er litt større enn de andre, ca 40cm. Ellers er de så små som mulig, siden pedalene sitter relativt tett. Skal bruke ca 17 plugger, så blir nok å bestille i løsvekt, men vintagegitar har et sett med 3 meter kabel og 10 plugger. Slik jeg ser det er vel 3 meter mer enn nok til mange små kabler, eller?

Link to comment
Share on other sites

Bruker de selv ja. Husker ikke hva det kosta, men var ganske dyrt. 5-600 kroner?

Ja, dyre greier. Alle disse setta koster jo rundt der da. Ser at pluggene er tjukke og store, derfor jeg tenkte på lava. Pluggene deres er så små som det går an å få blitt, dermed blir det bedre plass på brettet. Hvor langt er det fra hver på pedal om du setter dem så nære som mulig?

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.