Web Analytics
Jump to content

NGD - eller skal jeg si NGM!


Christopher S
 Share

Recommended Posts

NGM - new guitar month, er vel et mer passende begrep her - da alle bortsett fra Ibanez'en er anskaffet i Juli.

Uansett, har tatt meg anledningen til å ta et bilde av mine nåværende samling elektriske gitarer/basser, i tillegg til å introdusere de som er nye.

Familien;

1344551010.jpg

Fra venstre mot høyre;

Epiphone Explorer '58 Re-issue '11, Ibanez Iceman ICT700 '07, Greco M120 Iceman '02, Agile Septor Elite 727 '12 og Epiphone Thunderbird '12.

Mmmmm....

Explorer'n;

1344550859_1.jpg

Bridge pickup er byttet til en Seymour Duncan Distortion - som låter krutt, dynamitt, C4 og det hele attåt.

Korina kropp, mahogany hals, rosewood fretboard, 22 frets (jumbo), Tune-o-Matic bridge.

Ibanez Iceman;

1344550913.jpg

Mahogany kropp, 5-piece wizard neck i mahogany og maple, neck-through og string-through. Dimarzio D'Activator pickups, 24 bånd

Greco M120 Iceman;

1344550859_2.jpg

Mahogany kropp og hals, setpiece. Stock pickups, som skal byttes ut i GFS Crunchy Pats eller Hot Rails (begge to er på vei). Rosewood fingerboard, 22 frets.

Agile Septor Elite 727;

1344550859.jpg

Mahogany arch top body, med 5-piece neck i maple og mahogany. Seymour Duncan Blackout pickups, 27" scale, neck-through. 7-strenger... obviously.

Epiphone Thunderbird;

1344550913_1.jpg

Kropp i mahogany, hals i maple. Bolt-on. Stock passive pickups, 34" scale, rosewood fretboard.

Det var alle for nu.

Thanks!

Edited by Christopher S
Link to comment
Share on other sites

Regner med at slafs er et positivt begrep i denne sammenhengen; takk!

Hehe, der ser man. Selv elsker jeg den usaklig dype lyden Thunderbirden gir, så den passer utmerket i det smått rølpete stonermetall bandet mitt. Pluss; Shavo fra System of a Down har alltid rocka en slik en.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Nå får man priser inkludert MVA til Norge i nettbutikken. Ingen fortollingsgebyr lenger, kun frakt opp til et visst beløp. Ved retur etc slipper man hassle med å søke returnert mva osv da de har en norsk adresse som betjener dette.
  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.