Web Analytics
Jump to content

Hals-bytte på 50`s CP Strat


Recommended Posts

Går med tankar om å få bytta hals på min 50`s Classic Player Stratocaster, då eg synst at rosewood tek seg betre ut en lønnehalsar til 2-tone burst. Men er litt usikker på kva som passar i hals-lomma, er det slik at alle originale / lisensierte halsar passar, eller må eg gå for ein MIM-hals?

Noko sånt?

http://www.ebay.com/itm/Fender-Stratocaster-Tom-Delonge-Strat-NECK-TUNERS-Rosewood-Deluxe-Relic-/190696890564?pt=Guitar_Accessories&hash=item2c666ba0c4#ht_808wt_1163

Edited by Jens-K
Link to comment
Share on other sites

Fender på Fender skal i utgangspunktet funke fint, men det er ingen regel uten unntak. Tipper at Mexico og USA-Fender skal være 'plug'n play', uten å være for skråsikker. Eneste tilfellet jeg har vært borti av bomskudd var da jeg forsøkte å parre en indonesisk Squier-hals med en japansk Squier-kropp. Det fungerte ikke. Passet fint i halslomma, men halslomma måtte ha blitt frest noen mm dypere hvis det skulle fungert optimalt (strengene lå flatt inntil halsen selv etter å ha skrudd tremoloen høyt opp fra kroppen).

Jeg har også vært borti at musikraft-lisensiert hals ikke fungerer med japansk Fender, men har aldri hørt om andre som har hatt samme problemet. Kossoff her på forumet prøvde den samme musikraft-halsen på en warmoth-strat han hadde og samme problemet dukket opp hos han også, at hælen på halsen var såpass smal at den ble store glipper mellom halslomma på kroppen og hælen på halsen.

Dette ble litt mye, og kanskje litt off topic, eller ikke. Nå er du i hvert fall obs på hvilke problemer man kan støte på. Når det gjelder den halsen du linket til så tipper jeg at den passer fint.

Link to comment
Share on other sites

Som Truckstop sier, jeg prøvde å parre en hals han hadde med min Warmoth, det fungerte dårlig. Om du skal parre to fenderdeler tror jeg derimot det skal gå bedre. Jeg har hatt suksess med mexico-lego før, uten at det har blitt noen store problemer.

Om du kjøper hals av folk på forumet, skal det heller ikke være noe problem å få omgjort handelen, om ikke alt passer. Såpass ordentlige er folk her inne ;) .

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.