Web Analytics
Jump to content

Empress Vintage Modified Superdelay problem...


AddiToll
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg kjøpte meg nettopp en Empress VM Superdelay. Da jeg skulle plugge den i strømforsyninga mi, tenkte jeg ikke på at den trenger en positiv tupp, og ikke en negativ tupp slik som mine kabler har. Jeg plugget den inn, og det kom et lite gnist. Dagen etter fungerte ikke strømforsyninga mi, så jeg fikk ikke testa om pedalen fremdeles var intakt. Skjønner at jeg må skaffe meg en reversed polarity strømkabel, men det jeg er redd for er om pedalen fungerer eller om den ble ødelagt da jeg plugga inn strømkabelen.

Går det eventuelt an å fikse dette, eller er pedalen 100% ødelagt?

Håper noen kan svare meg på dette, jævl** kjipt om den skulle være ødelagt. Det var de pengene liksom. :/

Edited by AddiToll
Link to comment
Share on other sites

Den er ødelagt, men tipper det skal gå greit å reparere den, uten at jeg er noen som helst autoritet på området.

Jeg sa det jo til deg på PM det med motsatt polaritet... sigh..

Si hvor du bor, så er det sikkert noen her som kan peile deg i riktig retning.

edit : hæ? når jeg ser gjennom meldingene mine nå, så ser det ut som jeg ikke har svart deg. WTF? :s

Edited by davidsen
Link to comment
Share on other sites

Ja, jeg fikk ingen melding av deg ;)

Søren, så irriterende. Men er du 100% sikker på at den er ødelagt? Det er jaggu meg rart at en pedal som koster såpass mye penger skal bli ødelagt på grunn av en liten feil. Det blir nesten litt for dumt... Men gjort er gjort.

Bor i Kråkstad (Ski kommune). Noen som vet hvordan man reparerer slikt, eller kan gjøre det? Trenger virkelig å få gjort dette, fikk ikke prøvd den en gang :(

Link to comment
Share on other sites

Du glemte å fortelle hva slags strømforsyning du brukte.

Det er riktig som KristianF nevner at de fleste effekter har en krets som skal beskytte pedalen mot denne typen feil. Spørsmålet blir dermed hva som tåler mest, beskyttelseskretsen eller strømforsyningen.

Jeg tipper effekten er helt okei, prøv å koble den til riktig strøm og se.

Link to comment
Share on other sites

Ut fra beskrivelsen ser det der ikke ut som en vanlig strømforsyning, men en adapter eller forgrener som tar 18VDC inn og gir 8x 9VDC eller 2x18VDC ut.

Det jeg mente med strømforsyning var den du plugget inn i veggen, til 230VAC. En sånn som disse:

T-Rex-Fuel-Tank-Junior.jpg

12vac-eu.jpg

Hva slags strømforsyning bruker du, og hva står det på den? Det er kanskje et klistermerke med masse tekst et sted.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.