Web Analytics
Jump to content

Kjekk Les Paul


svenni
 Share

Recommended Posts

Jeg synes hele greia der er bullshit... en gitar Les Paul Kanskje har brukt.... vil jo tro at en som har holdt på så lenge har noen gamle favoritter han brukte hele tida. For meg er en sånn gitar verdt bruktprisen verken mer eller mindre. At en kjendis har eid en gitar gjør ikke gitaren mer verdifull i seg selv...hadde vært en gitar han var kjent for å bruke derimot...men den prisen der er jo helt overmål uansett. pluss at jeg kan ikke se den gitaren her: http://www.guitarworld.com/les-pauls-personal-guitars-and-gear-hit-auction-block-june

og ikke en av disse gitarene nærmer seg den prisen og disse har han jo faktisk vært kjent for å bruke.

Edited by gage1103
Link to comment
Share on other sites

Hmmmmmm, nå blir det jo poengtert at Julians ikke visste hvilken gitar dette var og derfor priset de den omtrent som de andre. Den linken er bare highlights, hele lista ligger hos Julians. Jeg så igjennom lista før auksjonen men husker ikke om den var med eller ikke. Var mest overrasket over fravær av gamle LPs.

Men jeg er helt enig i at prisen neppe er særlig realistisk selv om det også blir nevnt at han spilte den masse på Irdium og den er avbildet på boka.

Men jeg så på Slash sine greier at Julians innimellom bommer. Var et kjede der som gikk langt under markedspris og beskrivelsen viste heller ikke hva slags kjede det var så noen gjorde et godt kjøp.

Link to comment
Share on other sites

jeg har sett lista på julians og fant ikke gitaren blant høydepunktene..skulle jo tro den var der hvis den er verdt så innmari mye..er jo litt snodig at en LP custom fr 2001 skulle være verdt mer enn en 68'Nocaster eller en 52'LP begge eid av Les Paul Himself... men jeg kan ta feil selvfølgelig, jeg synes bare hele greia virker rart

Link to comment
Share on other sites

hva som er verdien på gitaren er jo ikke avertert pris, men snarere hva den evt blir solgt for; og det får vi neppe vite. selger har muligens satt en vannvittig pris for å få et salg utenfor ebay slik at han slipper avgiften til ebay. ebay blir slik kun en plattform for å annonsere varen.

for meg er ikke gitaren verdt mer enn en hvilken som helst hvit custom fra samme år.

gtrzn

Link to comment
Share on other sites

Ser ingen grunn til å prøve å marginaliserer gitaren utifra den sinnsyke prisantydningen på ebay.

At en gitar som Les fikk i gave fra Gibson for å feire 50 år samarbeide og som har "for Les Paul" skrevet under pickupene og i tillegg ble spilt endel av Les på Irdium er ganske fett og den er sannsynlighvis endel mer verd enn 1800-2200 dollar som var utropsprisen på auksjonene.

Så de gjorde et varp uansett om de får 25.000 eller 300.000 for den.

http://www.juliensauctions.com/images/auctions/2012/les-paul/flipbook/icatalog.html#/126/

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.