Web Analytics
Jump to content

Guild D-150/F-150 erfaringer, oppdatert 15.08.12


oystein1988
 Share

Recommended Posts

har en furchD41 og en OOM32-Sm og begge er helt fantastiske...det tynne lokket gjør gitaren veldig responsiv synes jeg og lyden!!! ikke snakk..

har ikke prøvd den guilden der..men de andre jeg har prøvd har vært veldig gode gitarer til prisen.vanskelig valg men jeg hadde gått for Furch tror jeg, føler de er hakket vassere:)

Link to comment
Share on other sites

Spør jo litt på bruksområdet og. Gulid`n har vel lokk i sitkagran med indian rosewood bak og sider og er vel en typisk workhorse. Tåler nok mye hard strumming.

Furch`n har cedar-tre i lokk og sider/bak i mahogney. Cedar-tre er jo å anbefale til fingerspilling. Men kan jo selvsagt benyttes til strumming. Cedar har jo også en veldig fin og mellow lyd.

Link to comment
Share on other sites

Jau. Nå var den Furchen solgt også, så hvis jeg får med hardkasse til Guilden tror jeg jeg går for den. Er vel en workhorse jeg er ute etter da jeg er dritt lei gear som går istykker. Og det blir mye struming med akkorder, og lite fingerspill også. Så er jo Guild logoen mye kulere enn Furch da, aaaayea!

:P

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Oppdaterer denne, vurderer også en slik: http://www.thomann.de/se/guild_f150r.htm

Noen som har noe formeninger?

Liker Jumbo gitarer, skal få prøvd begge to side om side i helga (f150 og d 150) da jeg skal til Gøteborg og da sjekker jeg ut 4sound der :)

Furchen utgår da jeg syntes lyden i Guilden var like bra, og den virker veldig skjør og spinkel, samtidig så er det med hardcase til Guild, noe som sparer meg en 1000lapp :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.