Web Analytics
Jump to content

Har du litt for mykje peng? Kjøp Mustaine sin gitar


Lord Nelson

Recommended Posts

Dave har nå vært en clean kristen mann noen år nå da.. Pluss at han la inn bud på Jackson (hele selskapet) da de ble lagt ut for salg, men de solgte til Fender istedet.. Det ryktes at det er derfor han gikk til ESP... Fordi han ble grinete fordi de ikke godtok tilbudet hans..

Så om han har nok penger til å gi bud på JAckson, så har han nok ikke blåst alle pengene sine på dop og horer nei...

Link to comment
Share on other sites

Det intervjuet er klippet ned fra 4 timer til 10 minutter da.. Det de ikke tok med var at Lars Ulrich begynte å grine og måtte forlate rommet og ikke kom tilbake før on 20 minutter..

Og hva FAEN har det med det her og gjøre?

Link to comment
Share on other sites

Det er ganske slitsomt at ikke man kan nevne Dave Mustaine i en tråd uten at noen skal dra inn "åh han er ødelagt av alt dopet han tar" og "han er grinete fordi han ble kastet ut av Metallica"..

Er det alt dere vet om han? Vet dere at han har sitt eget band som han har hatt enorm suksess med?

Eller vet dere bare det dere så på SKOM?

Link to comment
Share on other sites

Gjorde han ikke det når han slutta å spelle da?

Javel?

For det førsten så har han aldri sluttet å spille, han fikk en nerveskade somhan trente opp igjen med en gang.

Han solgte ingenting fordi han sluttet å spille, han solgte fordi han gikk over til ESP og ville kvitte seg med et lass gitarer han aldri kom til å bruke igjen uasnett. (Var jo ikke akurrat de kuleste gitarene han solgte den gang).

Så hva er det du vil fram til ved at jeg skal lese førsteposten din en gang til? Den viser jo bare at du ikke vet noe som helst...

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei Noen erfaringer her? Postivt? Negativt? Er kabinettet stort nok for et 25kvm øvingslokale? Spiller stort sett rock, metal og mye forskjellig mellom. 
  • Her kan dere høre lyden i gitaren. Jeg spiller uten plekter på en Fender Mustang 2 forsterker    
  • Det @CastorFiber sa. Forskjellene mellom merker som produseres på tilsynelatende samme fabrikker eller i samme land er som oftest to ting: Kvaliteten på delene som brukes, og hvor nøyaktig kvalitetskontrollen er. Generelt er det null poeng i å basere en avgjørelse på hvilken fabrikk et instrument produseres i.   Når det gjelder Morgan generelt så er det vanskelig å si noe objektivt om hva et instrument er verdt, men jeg har testet en del Morgan gjennom årene, og eid minst én Morgan-gitar, og kvaliteten er slett ikke verst, spesielt i nyere tid. Jeg vil ikke personlig sammenligne dem med Harley Benton i alle fall. Så hvis det ikke absolutt må stå Fender eller Gibson på headstock tror jeg de er vel verdt en kikk. Det beste er selvsagt å teste før du kjøper, men de fleste nettbutikker har gode returordninger (som oftest 30 dager fri retur), så risikoen er liten uansett.
  • Hey, Jeg har ikke all verdens erfaring med Morgan gitarer.. men kjøpte nylig en Morgan på Finn av typen "Morgan W420SE". En Parlor-størrelse gitar. Jeg har aldri eid en Morgan-gitar før men har alltid hatt litt fordommer mot de (billig Kina-gitarer  ) Men denne gitaren viste seg å være en fantastisk gitar. Prøver fortsatt å finne ut litt mer om den, men det ser ut til at den er heltre både topp, sider og bunn hvorav sider og bunn er av Mahogny og toppen virker å være gran. Lyden jeg får av denne gitaren er også helt fantastisk både tilkoblet og ikke. Klarer ikke finne tilsvarende den jeg har noe som helst sted så den kan virke å være spesiallaget på noe vis, hvilket ville forklare den høye kvaliteten den virker å ha. Men dersom noen er ute etter en god Morgan vil jeg anbefale denne: https://gitarsenteret.no/morgan-w-420-se.html  
  • Nå skal ikke jeg legge ut noe som helst om min erfaring med Morgan gitarer. Det jeg har noe erfaring med, er at hvis man skal få produsert gitarer i Kina, så er det veldig viktig med "styring fra mottakerlandet", og gjerne også kontroll av varene. Jeg har ikke noe grunnlag til å si noe om kinesiske produsenter på bred skala, men har snakket og hørt erfaring fra flere med slik erfaring, både når det gjelder instrumenter og andre varer. Produsenter av varer i østen har fra tid til annen et litt annet syn på når "man har gjort en god nok jobb", og hva som er akseptable snarveier for å oppfylle produksjon- og kvalitetsmål. Dette er det faktisk skrevet tykke bøker om. Jeg regner med at grunnen til at Morgan har en høyere pris, er at de legger mer penger i å administrere og kontrollere produksjon og vare. Dette er for all del ikke noen fasit, bare min mening.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.