Web Analytics
Jump to content

Ny jack til G&L L-2000 Tribute


Alfi27
 Share

Recommended Posts

Har allerede en problemtråd til denne bassen, men siden moderatorene klager på at det blir startet alt for få tråder... :D

Noen som vet hva slags jacker som passer denne bassen og evt er bra?

Link to comment
Share on other sites

Jacken som G&L har funket helt utmerket for min del på min Tribute. Det har aldri vært noe problemer med den for min del. Sånn bare for å si det, da...

Hm, akkurat.. Da spørs det om jeg ikke bare må fikse den, siden det er dårlig signal i den (funker i 5 minutter dersom jeg sitter heelt stille, og etter 5 minutter kommer det svingninger, plutselig forsvinner signalet, eller er veldig svakt, men dersom jeg på en måte "drar" kabel-jacken fremover, blir det fullt signal igjen, men når jeg slipper forsvinner det gradvis..)

Link to comment
Share on other sites

Denne typen jack er det slett ikke uvanlig at man må skifte ut. De er rett og slett ikke så slitesterke som de mer "vanlige" sortene. Det har jeg erfaring med selv, og har blitt det fortalt av andre som driver med instrumentvedlikehold og salg.

Altså- ikke uvanlig på en brukt bass med en slik jack.

Link to comment
Share on other sites

Akkurat, det er rette typen og alt? Står jo ikke panel-jack på siden..

Forresten, var det stikker.no eller gitarist.no som ikke sendte ut ordrer og lovte penger tilbake uten å gi noe tilbake?

Link to comment
Share on other sites

Alfi: en stereo panel-jack er en stereo panel-jack, og om du klemte sammen de 3 kontaktflatene som kommer ut av den inne i bassen så er det ikke rart du ikke får lyd. Mulig jeg ikke spesifiserte det skikkelig, hadde du hatt en standard jack så kunne du ha presset de 2 "klypene" som er i kontakt med selve kabelen sammen for å få bedre kontakt. På en Panel Jack så må du for all del ikke ha de synlige kontaktflatene sammen.

Link to comment
Share on other sites

Hmm, javel, jeg prøvde å klemme de to øverste nærmere hverandre, men de er ikke i kontakt

med hverandre.. Og dessuten var det knitrelyder og tegn på dårlig kontakt da jeg fikk den og (dog kun i aktiv modus)..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.