Web Analytics
Jump to content

Greenfield Guitars, tips og techs...


Norstorm
 Share

Recommended Posts

Det mest sinnsyke jeg har spilt på var en Taylor som var så dyr at lommeboka skalv i rævlomma mi i ett kvarter etter jeg satt fra meg gitaren..

Jeg startet min karriere som gitarist da jeg var 8-år gammal, da mor tvang meg til klassiske leksjoner.. så naturlig nok er det teknikker jeg har tatt med meg i den elektriske verden.. Jeg har enda interesse over akustiske instrumenter, og her hadde jeg håpa på litt hjelp..

Dette gjelder Michael Greenfield sine gitarer... ER det noen her som har prøvd en eller flere av dem, uavhengig av modell?

Jeg vet han har bygd en del gitarer til bigshot artister som Andy McKee, og greier, men..

Jeg har aldri prøvd en sånn gitar, og må liksom gjøre vurderinger utifra specs. (Stoler aldri på endorsed reklamer før jeg har prøvd varen selv).

Men jeg funderer på om det er noe bak "hypen" til Greenfield gitarene.. Er de så fantastiske i lyd og kvalitet at det er verdt prisen og ventetida?

thx..

Link to comment
Share on other sites

vet ingenting om disse gitarene. tror knapt jeg hadde hørt navnet før nå:) desverre

Herlig svar... Matnyttig.

Nyvel, jeg har spilt på en sånn et par ganger, da jeg har en fjern slektning som besitter en slik en. Lettspilt, og utrolig feit tone. Likte den umiddelbart. Dessuten er de jo lagd i Montreal. Verdens beste by. :)

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Jeg var nettopp i Sverige og så Don Ross, Brooke Miller og Jimmy Wahlsteen live. Da fikk jeg hørt hvordan hhv Beneteau, Greenfield og Larrivee-gitarer låter, og jeg må si Greenfield-gitaren til Brooke Miller låter helt fantastisk. Har også sett Andy McKee live i Køben og det låt helt rått live. Så ja.. Det er noe i det.. Greenfield ønsker kun å bygge unike gitarer med den beste lyd som er mulig å få ut av treverket..

Link to comment
Share on other sites

Noen som vet hva slikt koster...??

Eneste jeg finner er liksom minimum $5000 depositum ved bestilling :S

Dette er sakset fra Greenfield sin side:

How to buy

Price $8,500

Florentine cutaway + $500

A non-refundable deposit of $500 is required when you place your order. Your deposit will be applied toward the final invoice.

Dette er prisen på en GF Model, dvs. en mer "standard" pakke hvor det ikke er spørsmål om spesielle custom forbedringer.

Hvis denne modellen er hva du er på jakt etter så blir det vel i underkant av 60.000,- inkl frakt + importavgifter.

Dette betyr vel at custom gitarene er i prisklassen 60.000,- og oppover etter som hvilke ulike "refinements" man vi ha i gitaren.

Edited by Z0S0
Link to comment
Share on other sites

Helt sikkert verdt pengene... :blink:

Trenger da ikke fet kassegitar, det holder med noe gammalt skrot!

1274980427.0232.willie_guitar.jpg

gammelt skrot og gammelt skrot..det der er jo selveste "Trigger". Vært gjennom en brann og et lang liv påscenen:)
Link to comment
Share on other sites

Dette er sakset fra Greenfield sin side: How to buy Price $8,500 Florentine cutaway + $500 A non-refundable deposit of $500 is required when you place your order. Your deposit will be applied toward the final invoice. Dette er prisen på en GF Model, dvs. en mer "standard" pakke hvor det ikke er spørsmål om spesielle custom forbedringer. Hvis denne modellen er hva du er på jakt etter så blir det vel i underkant av 60.000,- inkl frakt + importavgifter. Dette betyr vel at custom gitarene er i prisklassen 60.000,- og oppover etter som hvilke ulike "refinements" man vi ha i gitaren.

Da for du gi en url, for det der fant jeg ikke.. Jeg fant andre priser :S

Link to comment
Share on other sites

Og sier litt om kvaliteteten til Martin gitarene ;)

willie nelson nekter å bytte ut gitaren også...han sier gitaren er en så stor del av seg at hvis han mistet den kunne han like gjerne slutte som artist Edited by gage1103
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.