Web Analytics
Jump to content

Snart NGD:-)


Byljer
 Share

Recommended Posts

Bestemte meg for en tid tilbake for at jeg skulle ha en back-up Tele, og fant etter hvert en Esquire (Telecaster med kun en pick up). Etter litt om og men har jeg endt opp med en ny hovedgitar, og har solgt min "gamle" Tele for å finansiere (hørt'n før?). Esquire'n er iferd med å bli omgjort til en "Springsteen No. 1 Tribute", og går alt etter "the cunning plan" vil jeg få den overlevert i Oslo den 21. juli..........før Springsteenkonserten den kvelden :D Har fått høre fra en amerikaner på TDPRI, som nylig har holdt og sett den ekte varen samt en Custom Shop relic lagd for Springsteen selv, at fargen på "min" stemmer veldig bra, og det lover jo godt :)

Før og etter bilder....

Link to comment
Share on other sites

Blir spennende å se sluttresultatet, kunne svært gjerne tenkt meg en tilsvarende.

Er det samme gitaren på alle bildene og isåfall; hvorfor er den så mørk på siste bilde?

Det er samme gitar på alle bildene ja. Den har blitt strippet for nitrolakk pga. litt feil farge, og ny nitrolakk er påført ut ifra dagens originale no. 1. Her overlates ingenting til tilfeldighetene :D

Legger ved et bilde av No. 1 for sammenligning.....

Link to comment
Share on other sites

Springsteens Tele er satt sammen av en 1954 Tele kropp og en 1957 Esquire hals (noe uklarhet mht. årstallene her), og det står Fender Esquire på hodet. Springsteen spiller mao. på en Partscaster :P Jeg valgte å beholde gitaren som Esquire pga. at jeg veldig sjelden bruker neck pup, samt at Esquire'n har en tre-veis vender hvor pos. 1 er pup helt uten tonekontroll, pos. 2 er med tonekontroll og pos. 3 er den typiske Esquire "wiringen" med "cooked wah" (bassy, jazzy sound :P ). I tillegg slipper jeg at neck pup magneten "drar" i strengene og hindrer "sustain".

Link to comment
Share on other sites

Det er nok akkurat samme utfresning i en Esquire som det er i en Telecaster.

Der kan man se, det er ikke alltid barebare å anta ting. Da har jeg lært en ny ting i dag også. :)

Jeg har hørt om Steinberger, altså gitarer uten headstock, men det å droppe halsen fullstendig, det er vel å dra det litt vel langt? ;)

Hehehe, ja, at jeg presterte å skrive halslomme... Trur jeg skal ta kvelden.

Link to comment
Share on other sites

:D

Jeg takker og bukker for slurvefeilen.

Tilbake til topic.

Har du kjøpt gitaren i USA, eller her i Norge (for så å bli sendt til USA)?

Mener å dra kjensel på gitaren på de første bildene....

Anyway, kult prosjekt dette.

Edited by Truckstop Chuckie
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Godt tenkt! Ofte fint å bli kvitt en del ting "rimelig" så lenge andre kan gi det et nytt liv  
  • Jeg studerer nå på lyd og musikkproduksjons-linjen i Oslo. Jeg har en del ting å si om linjen, men hovedsakelig er det det at: - Nivået på de andre elevene suger, som er veldig dumt når ALT man får er gruppeoppgaver. (altså ingen en til en undervisning.) Dette har jo selvsagt å gjøre med at det ikke er noen krav for å kunne gå der (Noe jeg syns de burde endret på). Du ender mest sansynelig opp med å gå klasse med mange kriminelle som stjeler utstyr og så stikker av når skolepengene skal betales en måned etter at du starter - anbefaler IKKE å gå der om du gikk musikklinjen, da lærer man ikke noe nytt (unntatt tekniske greier). Det er ille fordi man kan ende opp med å vite mer teori enn lærerne der. Igjen også, ikke verdens beste lærere. Når du først har en god lærer, så trår de til permisjon fordi dems egt. jobb ble viktigere og de ditcher på Noroff i et halvt år. - Det er DYRT! Å ta en bachelor der krever at du ender opp med 400k i lån. Dette er ikke i beregning med de 120k EXTRA  hvert år for å ha et sted å bo og penger til å leve. Jeg tenker nå bare å ta ett, men ender fortsatt opp med 120k i lån, pluss 120k i å ha bodd ett sted. - Lokalene er fine og lyd-utstyret du får leid er ganske nice, så det er nå det. Hvis du er flink til å bruke studiene selv og lærer deg selv mye på tiden, som ikke har undervisning, så kan man få noe ut av det. Men igjen- nå tror jeg egt. ikke Noroff er så veldig imponerende å ha på CV-en sin, grunnet det ugudelige ryktet skolen har. Jeg så mye reklame om at skolen garanterer jobb før ferdig skolegang, men ingen av disse kan gjelde lyd og musikkproduksjon. Det kan bare ikke være. - Man kan utnytte lokalene og ta betalt for å spille inn for enkelt personer. Noroff lærerne bryr seg ikke litt, for de oppfordrer deg faktisk til å ta med andre musikere til å spille inn musikk. Men dette innebærer at du klarer å få kontakter og folk som kan tenke seg dette. Jeg sliter med kontakter, nå som Oslo er en helt ny by for meg. Kjenner jo ingen her. Jeg satser på ordentlig studier neste år, på musikkhøgskolen eller UIO. Begynte bare så jeg hadde noe å gjøre på dette året, ettersom jeg var får sen å bestemme med på høyere studier etter fristen gikk ut.  Konklusjon- Noroff lyd og musikk- er bare sykt dyre lokaler man alltid har tilgang på, og lite til ingen læring- hvis du gikk musikklinjen.
  • Ok. Tusen takk før svare. Legger den ut for 800kr så får den forhåpentligvis et nytt hjem😁
  • Du bør nok ikke ha veldig høye forventninger. Ser det ligger et par ute på danske sider, samt noen nettauksjonssider har solgt. Prisene ligger på godt under 1000 danske.
  • Hei. Er ny her inne så det er mulig jeg legger dette ut i feil forum. Men det jeg lurer på er hva verdien på en gitar jeg har arvet er.  Merket er Santana å model nr er 1570 laget i Japan. Ingen synlige skader så pent brukt. Kan absolutt ingen ting om gitarer sjenerelt så ønsker å selge den til noen som kan ha bruk for denne istedenfor at den skal samle støv legger ved et bilde av den.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.