Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Hei og hopp!

Jeg har endelig den nye forsterkeren i hus og trenger et kabinett. Forsterkeren er en Mesa Boogie Roadking 2. Har igrunn tenkt å kjøpe Roadking 2x12 kabinettet, men det er selvfølgelig ikke inne hos 4Sound og må bestille. Syntes prisen er litt stiv hos de også, så jeg lurer litt på å finne en annen plass å eventuelt kjøpe det.

Så spørsmålet er jo da, noen forslag på hvor det er enkelt og greit å bestille kabinett?

Om noen har noen forslag til et annet type kabinett; kom gjerne med det :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Nye kabinetter i Norge er generelt dritdyrt. 'Standarden' for moderne forsterkere er jo ofte forbundet med Celestion Vintage 30-elementer, og om du finner et fint brukt kabinett fra Engl, Soldano, Mesa el. med slike, er du ganske trygg på et godt resultat tror jeg.

Har du noen artister du synes låter spesielt bra? Du kan jo se over hvilke artister som bruker ampen, og se om det er noe du liker.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har RoadKing 2 selv og har testa ut mange kabinetter med den (Celestion Greenbacks/Heritage/G12T75/V30) - de jeg liker best er Black Shadow høytalerne til Mesa men det funker bra med V30 også.

Black Shadow låter best på cleanere lyd men V30 sparker best på Metal.

I tillegg kjører jeg et Mesa slant cab som monitor .. idag med V30 men skal bytte til Black Shadow snart ..

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 4 weeks later...

Zilla super Fatboy! Låter helt konge, prisen er meget overkommelig og siden de blir bygget spesifikt til deg så kan du velge mye selv av utseende, elementer, open/lukket bak, stereo/mono osv.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.