Web Analytics
Jump to content

Rockwood WRWG 3


rsundvor

Recommended Posts

Hei!

Jeg er på utkikk etter en ny, akustisk gitar til en rimelig penge.

Har sett på denne: http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/akustiske/3001018/gitar-akustisk-woodrock-wrwg-3

Noen som har noen innspill å komme med, angående tone, merke eller noe som helst? (Har selv ikke peiling på hvilke typer tre som gir hvilken type lyd)

Har falt for den mest pga utseende, og trenger derfor noen råd.

Takk på forhånd!

Link to comment
Share on other sites

foretrekker Mahogany kropp og rosentre fingerbrett, eller ebony, men det er jo en smaksak! har selv en Takamine, en noe dyr gitar men absolutt min favoritt gitar av de jeg har spilt på til nå. Men fikk en Seagull Coastline S6 veldig billig, den ligger vel på rundt 6k, dette var en kanon gitar, flott klang og respons, lett spilt og fin lyd. Mye gitar for pengene. Men smaken er som baken, anbefaler deg å prøve endel forskjellige før du bestemmer deg. lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som en god gitar...høres bra ut med hel gran i topp og hel rosentre i sarg og bunn.. du burde nok uansett prøvespille.

Men når det gjelder tone er det jo akkurat disse tretypene som er i noen av de beste gitarene,jeg kan jo selvsagt ikke svare for kvaliteten i treverket til det aktuelle eksemplaret men dog.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.