Web Analytics
Jump to content

Rockwood WRWG 3


rsundvor
 Share

Recommended Posts

Hei!

Jeg er på utkikk etter en ny, akustisk gitar til en rimelig penge.

Har sett på denne: http://www.gitarhuset.no/product/gitarer/akustiske/3001018/gitar-akustisk-woodrock-wrwg-3

Noen som har noen innspill å komme med, angående tone, merke eller noe som helst? (Har selv ikke peiling på hvilke typer tre som gir hvilken type lyd)

Har falt for den mest pga utseende, og trenger derfor noen råd.

Takk på forhånd!

Link to comment
Share on other sites

foretrekker Mahogany kropp og rosentre fingerbrett, eller ebony, men det er jo en smaksak! har selv en Takamine, en noe dyr gitar men absolutt min favoritt gitar av de jeg har spilt på til nå. Men fikk en Seagull Coastline S6 veldig billig, den ligger vel på rundt 6k, dette var en kanon gitar, flott klang og respons, lett spilt og fin lyd. Mye gitar for pengene. Men smaken er som baken, anbefaler deg å prøve endel forskjellige før du bestemmer deg. lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som en god gitar...høres bra ut med hel gran i topp og hel rosentre i sarg og bunn.. du burde nok uansett prøvespille.

Men når det gjelder tone er det jo akkurat disse tretypene som er i noen av de beste gitarene,jeg kan jo selvsagt ikke svare for kvaliteten i treverket til det aktuelle eksemplaret men dog.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.