Web Analytics
Gå til innhold
 • Bli medlem

Støy i Mackie HD1221


Anbefalte innlegg

Vår PA har også litt whitenoise i seg. Står høyttalerene på full guffe bak? Har du koblet i noe på inngangen? Står det noen effekter på?

Våre er også slik uavhengige av volumet, men hvis man justerer ned volumet bakpå høyttaleren så forsvinner det.

(Uavhengig av volum så tenkte jeg på at man justerer på mixeren)

Endret av oystein1988
Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det høres ut som svitsjefrekvensen til forsterkeren. Denne er klasse D, og det betyr at den driver og slår seg av og på et høyt antall ganger i sekundet. Frekvensen den bruker når den slår seg av og på kan være innenfor hørbare frekvenser, eller den kan være høyere, men aliasing gjør at den blir hørbar.

Pipingen er altså "by design", slik det høres ut på klippet.

Det er vel heller ikke noe stort problem når PA-kassene er i bruk? Hvordan bruker du kassene som gjør at du plages av dette?

Ps, dette er ikke white noise, men piping på en bestemt frekvens.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Det der er en klar garantisak, så at de fikser det skulle bare mangle!

Min lager ikke en antydning til lyd, helt stille når den står på med volum kl 12.

Fyren i butikken mente at dette er innenfor hva folk flest godtar, men det er godt å høre at jeg ikke bare er urimelig kravstor. :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hva man godtar er en ting (folk godtar de rareste ting), men en feil er en feil. Jeg vil ikke kalle meg urimelig, men jeg forventer at produktet jeg kjøper funker som det skal, og ikke låter som tinitus. ;) Den lyden der ville drevet meg gal svært fort.

Endret av frygisk
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 month later...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Siste aktive tråder

  • det hadde vært nyttig om du hadde tatt et skikkelig bilde ned i kassen, med hjelp av et godt lys. baksiden av gitaren kan også ha betydning, da det finnes typer av treverk som er mer verdifullt enn andre. det ser umiddelbart ut som om toppen er av gran, og broen ser ut som en slik "tysk bro" (burde vel egentlig hete "trønderbro", med henvisning til barten) som noen snakker om på gamle parlor-gitarer. tipper den er gammel, men uten en nærmere titt på mekanikken er det ikke enkelt å si. rosetten er veldig enkel, og med mindre den er laget av elfenben fra elefant, vil det nok tilsi at det var en økonomimodell da den ble laget. du burde ta av strengene og rengjøre (ikke med zalo) halsen, så man kan se den bedre også.
  • HEIC er et tullete fotoformat som enkelte telefoner tilbyr. Anbefales ikke å bruke det. Her er bildene; jeg konverterte dem for deg. Når det gjelder verdi så har jeg ikke den fjerneste anelse. Gitaren ser ganske herpet ut, så med mindre det er en eller annen form for samlerobjekt eller sjelden vintage-gitar så tviler jeg på den er verdt stort.
  • Ingen info samt bilder med et filformat som ikke lar seg åpne uten videre for de fleste, er faktorer som gjør det vanskelig å få gode og fornuftige svar på det du spør om.
  • Fant tilsvarende markering her: https://forum.pedalpcb.com/threads/led-polarity.5/  Ble da positiv lang pol til firkantet hull.  Dreit meg litt ut ift. doiden. Hullet i boksen til dioden var drillet opp akkurat over plasseringen på PCB'en, så hadde ikke behøvd å lodde på ledninger fra PCB'en. Jaja.  Ble lyd! Trodde riktig nok at pedalen døde etter ca. 30 sek med test, men tror det bare var ledningen til strømmen jeg klarte å dra ut av strømforsyningen. 
  • Tror bare du må prøve og fortelle hva som fungerte da.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.