Web Analytics
Jump to content

Støy i Mackie HD1221


stromstans
 Share

Recommended Posts

Jeg kjøpte to stk Mackie HD1221 sist uke og begge to låter som det her (ikke min video):

Den lyden er helt uavhengig av volumet. Synes det er litt rart om begge to er defekte, men det kan da virkelig ikke være meningen at de skal være slik?

Link to comment
Share on other sites

Vår PA har også litt whitenoise i seg. Står høyttalerene på full guffe bak? Har du koblet i noe på inngangen? Står det noen effekter på?

Våre er også slik uavhengige av volumet, men hvis man justerer ned volumet bakpå høyttaleren så forsvinner det.

(Uavhengig av volum så tenkte jeg på at man justerer på mixeren)

Edited by oystein1988
Link to comment
Share on other sites

Det høres ut som svitsjefrekvensen til forsterkeren. Denne er klasse D, og det betyr at den driver og slår seg av og på et høyt antall ganger i sekundet. Frekvensen den bruker når den slår seg av og på kan være innenfor hørbare frekvenser, eller den kan være høyere, men aliasing gjør at den blir hørbar.

Pipingen er altså "by design", slik det høres ut på klippet.

Det er vel heller ikke noe stort problem når PA-kassene er i bruk? Hvordan bruker du kassene som gjør at du plages av dette?

Ps, dette er ikke white noise, men piping på en bestemt frekvens.

Link to comment
Share on other sites

Det der er en klar garantisak, så at de fikser det skulle bare mangle!

Min lager ikke en antydning til lyd, helt stille når den står på med volum kl 12.

Fyren i butikken mente at dette er innenfor hva folk flest godtar, men det er godt å høre at jeg ikke bare er urimelig kravstor. :)

Link to comment
Share on other sites

Hva man godtar er en ting (folk godtar de rareste ting), men en feil er en feil. Jeg vil ikke kalle meg urimelig, men jeg forventer at produktet jeg kjøper funker som det skal, og ikke låter som tinitus. ;) Den lyden der ville drevet meg gal svært fort.

Edited by frygisk
Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.