Web Analytics
Jump to content

Nytt leketøy på prøve!


askret
 Share

Recommended Posts

Har fått hjem noe utstyr som en kamerat skal selge, jeg skal gå gjennom det for å sjekke at ting funker, og etterhvert skal det annonseres.

Litt moro er det, en Tokai strat, gjort om til en Malmsteen gitar, med DiMarzio pickups og skallopert hals!

Har aldri prøvd skallopert før, må si jeg ikke skjønner poenget... Malmsteen har kanskje sånne digre pølsefingre der fingerkjøttet krøller seg rundt strengene og henger fast i gripebrettet? Har heldigvis ikke slike fingre jeg!

Ellers står det en ADA MP-1 i racket, artig sak, en Alesis QuadraVerb, også artig sak, en 2x100watt poweramp, solid state, men skikkelig trøkk! Alt går på 110 Volt, så det sitter en ringkjernetrafo i racket og lagt ut til ei padde, alt med 'norske' kontakter, litt skummelt, men det funker!

Skal leke litt med ADA'en, har hørt mye skryt om den, så det blir noen morsomme kvelder fremover!

post-3965-0-17701900-1340220742_thumb.jp

post-3965-0-60179400-1340220755_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Klarer ikke å bli venner med denne Malmsteen-saken.. Og fatter fremdeles ikke poenget med skallopert gripebrett.. Hadde tenkt å by noen kroner for gitaren tidligere, men det blir det ikke noe av...

Link to comment
Share on other sites

Skallopert passer best om du har en veldig lett spillestil. Bruker du for mye krefter blir alt surt og mindre morsomt. Jeg for min del synes det er helt himmelsk i forhold til et vanlig gripebrett. Ved normal spilling og høye bånd er jeg uansett ikke i nærheten av gripebrettet med fingrene. Lave bånd derimot gjør ting verre. :)

Er også forskjell på en liten dal og et dypt juv.

Link to comment
Share on other sites

Les posten fra Bruno på HRI her om problemet MP1 Preampene har:

http://www.hugeracksinc.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=83505&start=15

Interesant!

Den jeg hadde funka faktisk fint for den hadde mer gain enn noen kunne hatt bruk for.

ADA MP1 Var must have preampen på tidlig 90tall, nå har de fleste jeg vet om som hadde den gjemt de bort og glemt de!

Jeg brukte min i mange år sammen med en Quadraverb faktisk, Gilbert, Nuno og Vito Bratta toner når man brukte de sammen med BBE 422A Sonic Maximizer`n.

Good times! :)

Link to comment
Share on other sites

Må kanskje etterhvert lage en ny tråd om ADAen i rett forum... Tenkte å konsentrere meg om den skalloperte gitaren her..

Men jeg har vel fått frem mitt syn på den, tror jeg holder meg til mine normale gitarer..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.