Web Analytics
Jump to content

Fuzz på singlecoils?


Kossoff

Recommended Posts

Synes fuzz generelt funker mye bedre med singlecoils enn humbuckere jeg.

Sjarmen med fuzz er jo hvordan det svarer ved bruk av volumpot :)

Om du skal bruke den på et allerede vrengt signal er det vel unødvendig å si at du burde gå for en nokså snill en, da det fort blir for mye av det gode..

Link to comment
Share on other sites

Fulltone '70 kanskje? Fuzzface aktig pedal med silicon transistorer og mids kontroll. Låter meget bra på strat. Ellers så kan jo Fulltone catalyst være et alternativ. Ikke en dedikert fuzzpedal da, men en mer all rounder som kan brukes både som boost og fuzz/ distortion. Allsidig sak!

Edit: skriveleif...

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg Cornish er tingen.

Men hva slags fuzz lyd er det du tenker på. En fuzzface er ganske picky på hva som står foran, men samtidig er det hele poenget. For å kunne kontrollere fuzzen med volumpoten på gitaren må signaler gå ubøffra fra gitar til fuzzen.

Men det er mange andre fuzzkretser som ikke er sånn.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må innrømme at Eric Johnson har veldig fin fuzzlyd (og lyd forøvrig). Så vidt jeg vet er jo han en hund etter fuzzface?

Det med hva som står framfor kan egentlig sløyfes, da jeg ikke bruker andre vrengpedaler, wah eller noe. Men jeg ønsker jo en pedal som kan stå med strømforsyning og ikke er veldig sur på været.

Link to comment
Share on other sites

Spiller du mye utendørs festivaler?

Det er litt sånn take your pick ass. Det er mange rimelige som låter helt ok og $600 Berkos Germanium Experience som er umulig å få tak i og som visstnok er da shit. Nå har vel EJ sin egen sig. fuzz og det er vel ikke et helt på bærtur sted å starte hvis det er en lyd du liker.

Link to comment
Share on other sites

Iflg gitarhuset.no ble Fulltone `70 laget som en klon av nettopp Eric Johnson sin blå vintage fuzzface... Kan brukes både på 9 og 12V adapter.

Men er det ikke helst germaniumtransistorer som er temperaturavhengige?

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Og hvilken amp brukte du og hvordan var den stilt. Tam er ikke et ord jeg vanlighvis forbinder med fuzzface, men det kommer helt an på oppsettet.

'68 Plexi'n til GPM er vel tilnærmet perfect utgangspunkt for The Fuzzzzz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.