Web Analytics
Jump to content

Fuzz på singlecoils?


Kossoff
 Share

Recommended Posts

Synes fuzz generelt funker mye bedre med singlecoils enn humbuckere jeg.

Sjarmen med fuzz er jo hvordan det svarer ved bruk av volumpot :)

Om du skal bruke den på et allerede vrengt signal er det vel unødvendig å si at du burde gå for en nokså snill en, da det fort blir for mye av det gode..

Link to comment
Share on other sites

Fulltone '70 kanskje? Fuzzface aktig pedal med silicon transistorer og mids kontroll. Låter meget bra på strat. Ellers så kan jo Fulltone catalyst være et alternativ. Ikke en dedikert fuzzpedal da, men en mer all rounder som kan brukes både som boost og fuzz/ distortion. Allsidig sak!

Edit: skriveleif...

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Da tror jeg Cornish er tingen.

Men hva slags fuzz lyd er det du tenker på. En fuzzface er ganske picky på hva som står foran, men samtidig er det hele poenget. For å kunne kontrollere fuzzen med volumpoten på gitaren må signaler gå ubøffra fra gitar til fuzzen.

Men det er mange andre fuzzkretser som ikke er sånn.

Link to comment
Share on other sites

Jeg må innrømme at Eric Johnson har veldig fin fuzzlyd (og lyd forøvrig). Så vidt jeg vet er jo han en hund etter fuzzface?

Det med hva som står framfor kan egentlig sløyfes, da jeg ikke bruker andre vrengpedaler, wah eller noe. Men jeg ønsker jo en pedal som kan stå med strømforsyning og ikke er veldig sur på været.

Link to comment
Share on other sites

Spiller du mye utendørs festivaler?

Det er litt sånn take your pick ass. Det er mange rimelige som låter helt ok og $600 Berkos Germanium Experience som er umulig å få tak i og som visstnok er da shit. Nå har vel EJ sin egen sig. fuzz og det er vel ikke et helt på bærtur sted å starte hvis det er en lyd du liker.

Link to comment
Share on other sites

Iflg gitarhuset.no ble Fulltone `70 laget som en klon av nettopp Eric Johnson sin blå vintage fuzzface... Kan brukes både på 9 og 12V adapter.

Men er det ikke helst germaniumtransistorer som er temperaturavhengige?

Edited by Erkny
Link to comment
Share on other sites

Og hvilken amp brukte du og hvordan var den stilt. Tam er ikke et ord jeg vanlighvis forbinder med fuzzface, men det kommer helt an på oppsettet.

'68 Plexi'n til GPM er vel tilnærmet perfect utgangspunkt for The Fuzzzzz.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.