Web Analytics
Jump to content

NAD: Fender Blues Junior III limited edition


mrj
 Share

Recommended Posts

DSCN0169.JPG

Da ble det ny amp i anledning feriepengene! Blues junior med celestrion v30 høytaler.

Her er historien: Har lenge hatt en Fender superchamp XD som har spist rør som en pandabjørn. Så ble litt lei og trengte en ny hjemme/innspillings-amp som også kan funke i mindre konsertsammenhenger. Tok derfor turen til Imerslund/4sound med et budsjett på 5-6. Testa først en Fender pro junior. Den var alt for boksete og ikke så veldig dynamisk. så sto en billig rør-marshall av no slag for tur, likte heller ikke den. Men de hadde både 70- og 80-tallsvariantene i Marshall-jubileums-serien. Først JCM'en, den var veldig nasal, det er jo tross alt 10" høytalere på disse. 70-tallsvarianten låt derimot kuler og krutt, den var lenge under vurdering. Siden jeg spiller inn endel hjemme, er det nødvendig med ok clean på akseptabelt volumnivå. På min strat var den clean opp til ca 4 på volumkontrollen, og sprakk alldeles strålende opp over det. Veldig kult. Testa også Vibrochamp-clapton-signatur-modellen. Den låt også alldeles utmerket, med mye mer bunntrøkk enn 8" høytaler skulle tilsi. Kvalitet i alle ledd her, skulle bare mangle med en pris på ca 9. Det ble også litt dyrt for meg.

Prøvde så til slutt blues junioren og antok det ikke kom til å bli suksess, men syntes den låt veldig bra med straten. Mye snap i toppen, noe som jeg liker godt. den har også gain-vrider, noe Marshallen ikke har. Det sto uansett mellom blues junioren og 70-talls-marshallen. Siden jeg for det meste gjør rytmeting (er vel ikke så bra på soloting egentlig), ble det blues junioren, med mer topp og bunn, mens marshallen hadde mer trøkk i mid'en. Og mer fleksibilitet med gainen hjelper godt på i innspillingssammenheng. Fendern har også en "fat"-switch, som er en mid-booster så vidt jeg kan skjønne. Så da ble det Fender på meg. Fikk så vidt brukt den på en konsert der den måtte sloss med en JCM800 og en JCM900, det var ikke noe problem. Så da sitter jeg her og koser meg og speller :)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.