Web Analytics
Jump to content

DC-brick=støy


Arachno
 Share

Recommended Posts

Heisan, folkens. Driver med en del opptak om dagen, er derfor litt ekstra opptatt av at ampen skal støye minst mulig. Ble oppmerksom på at når pedalene får strøm via min Dunlop DC-brick, så støyer ampen ganske mye. Tok istedet og satte batterier i alle pedalene, og da var støyen borte. Er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt denne støyen som oppstår når jeg kjører med DC-brick'en? (Batterier er DYRT..) Er ikke denne strømforsyningen laget med tanke på å ELIMINERE støy? Det er ihvertfall det jeg har hørt..

Link to comment
Share on other sites

Dc brick har vel ikke isolerte utganger, det forklarer hvorfor støyen blir borte når du bruker batteri. Skaff deg en strømforsyning med isolerte utganger som f.eks. Voodo labs pp2+.

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd å koble til en og en pedal, DC-bricken støyer like herlig.. Den VoodoLab'en virker jo bra, men ser at den har to utganger som er spesielt dedikert til Line 6-pedaler..(?) Jeg har ingen Line 6-pedaler, men jeg har mange andre pedaler, så jeg trenger så mange utganger som mulig.. Noen som har gode erfaringer med, eller gode forslag til ANDRE strømforsyninger med isolerte utganger?

Link to comment
Share on other sites

De to utgangene som kan brukes på line 6 pedaler kan også brukes som helt vanlige 9v senter negativ utganger.

De leverer mer mA så de kan brukes på pedaler som krever mer mA som f.eks EHX POG2.

PP2+ har altså 8 isolerte utganger.

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.