Web Analytics
Jump to content

DC-brick=støy


Arachno

Recommended Posts

Heisan, folkens. Driver med en del opptak om dagen, er derfor litt ekstra opptatt av at ampen skal støye minst mulig. Ble oppmerksom på at når pedalene får strøm via min Dunlop DC-brick, så støyer ampen ganske mye. Tok istedet og satte batterier i alle pedalene, og da var støyen borte. Er det noe jeg kan gjøre for å bli kvitt denne støyen som oppstår når jeg kjører med DC-brick'en? (Batterier er DYRT..) Er ikke denne strømforsyningen laget med tanke på å ELIMINERE støy? Det er ihvertfall det jeg har hørt..

Link to comment
Share on other sites

Dc brick har vel ikke isolerte utganger, det forklarer hvorfor støyen blir borte når du bruker batteri. Skaff deg en strømforsyning med isolerte utganger som f.eks. Voodo labs pp2+.

Link to comment
Share on other sites

Har prøvd å koble til en og en pedal, DC-bricken støyer like herlig.. Den VoodoLab'en virker jo bra, men ser at den har to utganger som er spesielt dedikert til Line 6-pedaler..(?) Jeg har ingen Line 6-pedaler, men jeg har mange andre pedaler, så jeg trenger så mange utganger som mulig.. Noen som har gode erfaringer med, eller gode forslag til ANDRE strømforsyninger med isolerte utganger?

Link to comment
Share on other sites

De to utgangene som kan brukes på line 6 pedaler kan også brukes som helt vanlige 9v senter negativ utganger.

De leverer mer mA så de kan brukes på pedaler som krever mer mA som f.eks EHX POG2.

PP2+ har altså 8 isolerte utganger.

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.