Web Analytics
Jump to content

Valg av Floyd Rose... Hvilken er best?


Tarzan
 Share

Recommended Posts

Ja så var det på tide å bytte ut den gamle lisensierte Jackson (JT580LP) floyd`en, da den egentlig har vært grunnen til at gitaren ( en 2001 DK2) har støvet ned i noen år. Jeg har browsa litt rundt på nettet og valget var jo i utgangspunktet ganske enkelt.. En OFR! SEF.. Men så ser jeg også folk på nett anbefaler både schallers egen floyd, og ikke minst Gotoh`s lisens floyd som og er billigere en OFR..

Vil gjerne ha litt input vedr. erfaringer, likheter og ulikheter med disse :-) Rock on!! :D

Link to comment
Share on other sites

Kan du vær så snill å endre tittelen din til "Hvilken er best"? Jeg får vondt langt inn i ryggmargen.

Hilsen "norsklæreren".

Skal la det stå ut dagen ihvertfall, så du kan ha noe å irritere deg over! :P :P :P
Link to comment
Share on other sites

Både Suhr og Music Man bruker Gotoh sine Floyd Rose-broer såvidt jeg vet. Har ikke brukt noen av deres gitarer med FR, men regner med at det er kvalitet når disse to velger Gotoh, framfor de andre merkene på markedet!

Stemmer.. Er vel ganske sikker på at alle tre nevnte er av høy kvalitet, men lurer litt på forskjellen på dem. Men Gotoh`en er som sagt billigere og....
Link to comment
Share on other sites

Eagle er mesteren på Floyd kunnskap ja!

Men det er ikke så mye å lure på. Gotoh bygger den beste Floyd`n i dag.

Originale Floyder fra 80 tallet var bedre bygget enn de du får kjøpt nå.

Jeg har byttet ut flere av mine nyere med Gotoh Floyden.

Finner du en gammel org Floyd eller en Kahler Steeler kan du gå for de også.

John Suhr sluttet å bruke org Floyd fordi han måtte fikse så mange ting på de før han satte de på gitarene, nå shippes alle med Gotoh.

Link to comment
Share on other sites

 • 3 weeks later...

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.