Web Analytics
Jump to content

Når kommer Marshall med en fornuftig ?


REBELLO
 Share

Recommended Posts

Syns Marshall som en komversiell produsent mangler alternativ når det gjelder endel av dem andre produsentene, oppfatter dem bare som et merke som skal melke mest mulig i forhold til navn og hva dem er kjent for kontra nyskapning og god lyd for hjemmemarkedet.

Hvorfor kan ikke Marshall gi ut en forsterker med "scalable WATTS" 1 til 20W feks, er grunnen att dem er "the loudest" in the world?

Misforstå meg ikke, jeg liker Marshall, men jeg savner noe, savner ikke Marshall sin meget utspekulerte plan når det gjelder Class5 og dem nye toppene. Noen syns vel også dette er bra, men jeg syns det lukter. Jeg vet jeg hisser på meg noen nå men hvem kjøper Haze. Malmsten, Ny JCM800, Kerry king, JMD1 finnes sikkert verre eksempel men det var egentlig ikke poenget. Disse forsterkerene er nok mange fornøyde med og det betyr ikke att dem er dårlige men jeg savner noe hos Marshall. JCM var et godt steg, men det stoppet opp og ble til consumer variant JMD.

Ser heller nå i retning i lavere prisklasse hos Egnater, Line6, Engl når jeg vil ha noe som tilfredstiller stua behovet.

Har aldri vært på en messe før, mange nyheter blir der introdusert...

starter derfor en messe tråd kun for 2012 på forsterker forumet (Administrator må gjerne tipse/slette hvis en slik tråd finnes for 2012, fant ingen)

Link to comment
Share on other sites

Det blir nok et alvorlig tilbakeslag for Marshall at du ser etter andre produsenter for å finne deg en stueamp.

Regner med at de tar seg sammen og analyserer behovet ditt for å rette opp den tabba med din signaturamp.

Edited by GunnarpåMo
Link to comment
Share on other sites

Marshall er gode på amper på budsjett, imo. Jeg hadde lyst på en ny ENGL, men JVM'en min kostet med 2-3x mindre og jeg er meget fornøyd med den mtp lydkvalitet til den musikken jeg spiller. Og så er det slik at, nesten uansett hvilken stil jeg skulle spilt, så finnes det en Marshall som gjør den jobben. Det kan være et pluss for noen. Men jeg er nok muligens en smule enig i at de peker i feil rettning nå kontra hva andre merker leverer. Likevlel, så er det en del modeller som faller i smak hos enkelte.

Det kommer en ny JVM-modell snart, som visstnok skal låte bedre på cleans og i tillegg ha forbedringer på vrengen. Spennende ;)

Edited by Troll
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.