Web Analytics
Jump to content

Ibanez - Trond Ulseth signature.... :P


rocktrond
 Share

Recommended Posts

For flere år siden en jeg bryr meg om å tenke på kjøpte jeg min første gitar. En Ibanez RG340. Opp gjennom årene har denne gitaren skiftet specs og fremtoning ganske så mye, helt fram til det fantastisk elendige Floyd Rose systemet (TRS) tok helt kvelden (etter å ha vært fikset både med treskruer og andre Reodor Felgen fiksinger).

Nå er gitaren bragt til live igjen, med en fantastisk grovkornet fylling av Floyd hullet og en telebro på toppen, og en Bare Knuckle Warpig (dette er egentlig neck-pickupen). Også nye låsbare stemmeskruer har den fått.

Brua jeg satte på ble for høy, så den må fikses - og elektronikken er ikke helt god (noe jordingsproblemer enda). Men halsen kjennes god som gull (litt lave bånd for min smak, kanskje blir det litt diy scalloping etter hvert). Og at intoneringen traff - når jeg monterte telebrua med pickup hullet rett over det gamle - det var en gledelig overaskelse (fin-intonering gjenstår).

Uansett, dette er en one of a kind, med affeksjonsverdi som overstiger den reelle verdien med noen tusen prosent. Gleder meg virkelig til å få den helt ferdig.

ps - om noen har noen fargerike pickups de vil donere, eller selge for en billig penge så send meg en pm

pps - om noen har en sort Floyd nut (gjerne uten låseblokker) som de vil donere så send meg en pm

IMG_1633.JPG.0x675.crb7xru2mcwbqpvi9l86qwqo1aif6r.jpg

IMG_1634.JPG.0x675.kldrpwbi74n7y14id59snbthvylanhfr.jpg

IMG_1636.JPG.0x675.n5h9mzyd8tbdfgviuyazs347h7tit3xr.jpg

Edited by rocktrond
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.