Web Analytics
Jump to content

Pris på brukt Fender Strat?


Kallemann
 Share

Recommended Posts

Eg tenkte å selge min nesten ikkje brukte Fender Stratocaster (Mexico). Kjøpte den for ein del år siden som eitt impulskjøp og har siden ikkje brukt den. I tillegg har eg ein Peavey studio pro 112 forsterker. Enkelte har hevda at eg burde ta 3-4000 for gitaren og i overkant av 5000 for heile pakken (inkludert forsterker, gitarcover, kabler og andre småting). Høres dette anstendig ut for ein gitar som har stått pent i coveret sitt i 7-8 år og nesten ikkje har blitt spilt på? Og kva i alle dager kan eg kreve for forsterkeren (også den nesten ubrukt).

Link to comment
Share on other sites

Prisen på gitarutstyr har bare sunket de siste årene, så verdien er nok noe lavere enn du tror.

Hvis gitaren er strøken kan du regne med max 3000*,- for den. En rimelig transistorforsterker og "ymse tilbehør" får du nok ikke mye for. Jeg foreslår at du kan forsøke deg med en pakkepris på 3000-3500.

3000 eller lavere er nok mest realistisk.

edit:

*forutsatt at dette er en Fender Standard Stratocaster Mexico

Link to comment
Share on other sites

Halv pris av nypris er stort sett det man kan få igjen for brukt utstyr, så fremt det ikke er noe helt spesielt. Du sier heller ikke hvilken Mex-Strat det er snakk om. Fender Mexico har mange varianter av Stratocasteren de også.

Link to comment
Share on other sites

Det er nok rimelig å tro at det er en Standard ja. Hvis du vil være helt sikker, legger du ut bilder av den her. Det er noen Fender eksperter her som rimelig kjapt kan konkludere hva det er snakk om ved å bare se bilder.

Link to comment
Share on other sites

Har selv aldri måtte selge noe Fender mexico for under 3000, og på finn.no går det aller meste av mexico fender for 3000 og opp.

Bedre å starte høyt, for så å skru ned prisene om det ikke skulle selge. (Er man være i pengenød er det jo selvfølgelig en helt annen sak)

Link to comment
Share on other sites

Problemet er bare at Mexico standard nå koster mindre enn noensinne. Det er riktig at normal bruktpris var rundt 3000-3500,- men når gitaren nå koster litt over 4000,- ny, kan man ikke regne med å få mer enn maximalt 3k - og da har du god flaks..

Transistorforsterkere som peavey'en er også så rimelig nytt nå, at bruktprisen nødvendigvis må bli hundrelapper..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.