Web Analytics
Jump to content

Pris på brukt Fender Strat?


Kallemann

Recommended Posts

Eg tenkte å selge min nesten ikkje brukte Fender Stratocaster (Mexico). Kjøpte den for ein del år siden som eitt impulskjøp og har siden ikkje brukt den. I tillegg har eg ein Peavey studio pro 112 forsterker. Enkelte har hevda at eg burde ta 3-4000 for gitaren og i overkant av 5000 for heile pakken (inkludert forsterker, gitarcover, kabler og andre småting). Høres dette anstendig ut for ein gitar som har stått pent i coveret sitt i 7-8 år og nesten ikkje har blitt spilt på? Og kva i alle dager kan eg kreve for forsterkeren (også den nesten ubrukt).

Link to comment
Share on other sites

Prisen på gitarutstyr har bare sunket de siste årene, så verdien er nok noe lavere enn du tror.

Hvis gitaren er strøken kan du regne med max 3000*,- for den. En rimelig transistorforsterker og "ymse tilbehør" får du nok ikke mye for. Jeg foreslår at du kan forsøke deg med en pakkepris på 3000-3500.

3000 eller lavere er nok mest realistisk.

edit:

*forutsatt at dette er en Fender Standard Stratocaster Mexico

Link to comment
Share on other sites

Halv pris av nypris er stort sett det man kan få igjen for brukt utstyr, så fremt det ikke er noe helt spesielt. Du sier heller ikke hvilken Mex-Strat det er snakk om. Fender Mexico har mange varianter av Stratocasteren de også.

Link to comment
Share on other sites

Det er nok rimelig å tro at det er en Standard ja. Hvis du vil være helt sikker, legger du ut bilder av den her. Det er noen Fender eksperter her som rimelig kjapt kan konkludere hva det er snakk om ved å bare se bilder.

Link to comment
Share on other sites

Har selv aldri måtte selge noe Fender mexico for under 3000, og på finn.no går det aller meste av mexico fender for 3000 og opp.

Bedre å starte høyt, for så å skru ned prisene om det ikke skulle selge. (Er man være i pengenød er det jo selvfølgelig en helt annen sak)

Link to comment
Share on other sites

Problemet er bare at Mexico standard nå koster mindre enn noensinne. Det er riktig at normal bruktpris var rundt 3000-3500,- men når gitaren nå koster litt over 4000,- ny, kan man ikke regne med å få mer enn maximalt 3k - og da har du god flaks..

Transistorforsterkere som peavey'en er også så rimelig nytt nå, at bruktprisen nødvendigvis må bli hundrelapper..

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.