Web Analytics
Jump to content

Kjøp av rørforsterker 7-8000kr


MacGyver
 Share

Recommended Posts

Hei, skal kjøpe en rørforsterker til hjemmebruk, samspill med bass og trommer og små gigs.

Budsjett er 7000-8000kr. Har vært på 4sound og prøvd Peavey Classic 30, Fender Hot rod Deluxe

og jeg har sett på Fender Hot rod deville 212.

Mitt spm: Er hot rod deville 212 for høyt til spilling på soverommet? Soverommet er 18m²

Tenkte lenge å kjøpe Peavey Classic 30, men cleanlyden brekker litt fortere siden den er mindre (?)

Har også søkt på forumet uten å finne noe konkret svar på spm.

Spiller på en Gibson Firebird VII

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 31
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Selger en pen og velholdt Fender Deluxe Reverb RI combo. Legendarisk amp - 22 watt. Spiller høyt hvis du vil, men funker også godt på lavt volum. Tar pedaler som en drøm. Pris 6800 kr inkl frakt.

Til trådstarter: Denne amp'en ville passet deg perfekt!!! Sjekk ut om privat kvittering blir godtatt.

Jeg prøvde denne modellen før jeg kjøpte min Fender Bassman på 45 feite rørwatt, men 22 watt ble litt lite for mitt bruk. Tror denne amp'en vil passe perfekt for ditt bruk, og det er en nærmest legendarisk og steike bra amp :) Har hatt en Fender Hot Rod Deluxe (litt billig Fender røramp), og sammenlignet med "the real deal" låt den ikke så bra i mine ører. Du får helt klart mest valuta for pengene ved å kjøpe brukt i dag siden bruktmarkedet er tregt. Det er kjøpers marked så're holder :D

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.