Web Analytics
Jump to content

NGD! Hagström Viking


guitarrig
 Share

Recommended Posts

Var innom Tre45 i Trondheim i forrige uke. Etter å ha prøvd alt jeg har kommet over av semi-hollow gitarer fant jeg endelig en som jeg ble komfortabel å spille på.

Viking har en fantastisk spillbar hals! Plays like butter ;)

En viktig ting for meg er hvordan gitaren høres ut før den plugges i forsterkern. Jo finere den høres ut før den går gjennom forsterkern, jo bedre høres den ut når den kobles til, Og denne høres helt rå ut. Faktisk bedre enn det jeg fikk testet av Gibson...

Legger ved noen bilder. Fargen kommer ikke helt fram på bildene (gadd ikke trekke frem speil-kameraet).

post-5912-0-72002100-1339441669_thumb.jp

post-5912-0-06915400-1339441684_thumb.jp

post-5912-0-24729100-1339441700_thumb.jp

Link to comment
Share on other sites

Grattis med dritfin gitar!!!!! Har satt av cash til en Cherry Red Viking selv også, men avventer neste lønning for å være økonomisk (helt) sikker :P Helt nydelig gitar!! Hadde en slik tidligere, og jeg var imponert både over lyd og byggekvalitet.

Sjekket ut pris i forrige uke, og har besemt meg for å evt. handle hos Riff Trondheim denne gang. De er faktisk vel over 1000-lappen billigere enn 4S for tida :blink:

Link to comment
Share on other sites

@stromstans: plukkoppene rocker bra som de er ;)

Edit: Kansje (bare kansje) man kunne byttet ut bro-mic'en hvis man skal pirke. Men vil nødig gjøre endringer som ødelegger den fantastiske fantastiske hærlige lyden som er nå med begge mic'ene aktivert.

Edited by guitarrig
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Hei hei! Har noen plekterbrett som ble til overs etter ferdigstillelse av en gitar. Kan overleveres per pote i nærheten av Trondheim, eller sendes per post.  Dette er ikke originale plekterbrett, og jeg aner ikke hvilke versjoner av Fender/Squire/annet de eventuelt kan passe på. Her er en lenke til selger: https://www.guitarpartsonline.com/SSS-Single-Single-Single_c115.htm Det plekterbrettet jeg endte opp med å bruke ble montert på en ny kropp. Se bildene for detaljer. Merk at det grønne plekterbrettet er tilpasset bryter med rund base. Det gjennomsiktige grønne selges ikke, men det er med for å vise passform til vanlige deler.     Pris: Kr 700,- inkl. frakt for alle fire.
  • Andre søndag i advent… byr på meg selv med Jingle bjelle råkk… Sånn i etterpåklokskapens navn burde jeg funnet ut i hvilken pitch jeg klarer å «synge» dette før jeg mekket arrangement og spilte inn, men rakk dessverre ikke gjøre om, så da… får vi legge vekk selvhøytideligheten og håper det bidrar litt til julestemning om ikke annet 🎅🏻  
  • Innser at gitarbyggar-karrieren er over, og selger diverse deler som eg har liggande. Beskrivelse og pris på bilder. Kjøper betaler frakt. Send PM!
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.