Web Analytics
Jump to content

Skru av hals på gitar


€piphone
 Share

Recommended Posts

Heisann, jeg skal snart til london, og har lyst til å kjøpe meg en liten gitar jeg kan ha der. Men da lurer jeg på, hvis jeg ikke skulle få med gitaren som håndbagasje, ville det være en ok løsning å skru av halsen, sett at det er en bolt-on, og slengt den i kofferten? Vil det være mulig for meg, som ikke har mye efaring med gitar, å skru den sammen igjen? Jeg har noen gode kamerater som har flere år bak en gitar og kan stille intonasjon og strengehøyde, men sett at jeg kjøper en Squier Telecaster, vil det gå ann for meg å skru den sammen igjen til en spillelendes gitar, hvis jeg får litt hjelp?

Link to comment
Share on other sites

Bare sørg for å ha en skikkelig og tilpasset skrutrekker. Du trenger ikke ta av strengene, det holder å slakke de.

Vil du gjøre dette helt lekkert, passer du på å hsa litt stearin på gjengene på skruene før du setter de inn igjen. Bare rasp en stump fra et stearinlys lengs skruen.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.