Web Analytics
Jump to content

Ombygd Musicman SUB1


Recommended Posts

En kamerat ville bygge om denne Musicman SUB1 gitaren til en 'strat-type', så jeg tok på meg jobben.

Den ser jo slik ut, med 2 humbuckere.. Hans har et annet plekterbrett da..

sub1-800.jpg

Han skaffet et nytt plekterbrett med plass for 3 single-coils, og et sett Lollar Blackface pickups. Så jeg måtte frese ut til midt-pickup, og koble og montere alt.

Kjøpte delene jeg trengte fra Guitarfetish, levert på en uke ca..

Etter ombyggingen synes jeg målet var nådd, den låter faktisk som en stratocaster nå!

Så nå ser den slik ut:

DSC03521-800.jpg

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Han har det gamle plekterbrettet med pickuper intakt, det er bare å skru av, løsne en plugg, og sette i det originale igjen, ingen lodding for å gjøre det.

Selv likte jeg nok best originalen....

Skal du ha en strat, så kjøp en strat!

På bildet av det originale ser dere pluggen jeg har montert, og en tilsvarende kontakt er i gitaren. Det er ledningene til output jack og jording til bridge som er der.

DSC03523-800.jpg

Edited by askret
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Vanskelig å si eksakt slik markedet er nå. Dette er en ganske ok gitar laget i Canada av en anerkjent produsent, men siden det ikke er et navn som folk kjenner godt nok til går de ofte for mye mindre enn de kan være verd. Om den er satt opp ok, og lyden er god tror jeg Audun er ca der det ligger. Om kjøper må bytte strenger, justere action og hals og generelt sette den i stand igjen tror jeg fort du får maks 1500,- dessverre. 
  • Tja... 2000 - 2500,- kanskje?
  • Hei, Har ikke noe kjennskap til gitarer, men kan noen hjelpe meg med å si noe om hva jeg kan selge denne gitaren for? Mvh Stian
  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.