Web Analytics
Jump to content

Så du tror du har mange pedaler? Tro om igjen........


Gluke

Recommended Posts

Hadde vært interessant å høre lyden Gitar > rett i AMP vs Gitar > pedalbrett uten noen pedaler på > amp

Looperen er vel bare der for å bypasse hvis det er noe galt? signalet går vel gjennom alle pedalene når alt fungerer som det skal?

Edited by Loztboy
Link to comment
Share on other sites

Looperen er vel bare der for å bypasse hvis det er noe galt? signalet går vel gjennom alle pedalene når alt fungerer som det skal?

Jeps merkelig oppsett, men det er visst sånn han vil ha det.

Link to comment
Share on other sites

Tom Morello bruker en stock mex tele

Jepp, men Tom Morello er Tom Morello. Hadde han brukt noe annet enn lavbudsjettsutstyr hadde han brutt med alle idealer og ideologier han er engasjert i. :) Hadde vært helligbrøde. Tror nylonstrengern han bruker i folk-prosjektet sitt også er billiggreier. Av politiske grunner, seff.

Link to comment
Share on other sites

Jeg elsker bryterne på Boss-pedaler. De er helt perfekte. Mange av dem har veldig bra lyd også. Aberet er at de produserer veldig mye støy når de er slått av pga bufferet. Dette merker du spesielt god når ampen din er mikka opp og du er avhengig av monitorlyd for å høre gitaren din. Et par tre pedaler skal gå greit, men så mange som vi ser her er jo å be om trøbbel.

Link to comment
Share on other sites

Som sagt, problemet med Boss-pedalene er først og fremst når de er slått av. Ihvertfall om det er mange av de. De tåler jo så å si alt, og er de desidert beste pedalene å betjene i sokkelesten. Mange av pedalene har dritbra lyd også (BD-2, CS-2, DD-7, CE-3 pluss sikkert en haug til).

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.