Web Analytics
Gå til innhold
Lech

Ny klassisk gitar, står mellom disse tre

Anbefalte innlegg

Skal gå til innkjøp av ny klassisk gitar (uten pre-amp/pickup), min slitne La Patrie Etude trenger å oppgraderes.

Står mellom Altamira N400, Admira Virtuoso og Alhambra 4P, ca samme pris.

Noen som har erfaringer/anbefalinger?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ser ut som du får mer for pengene med Altamira kontra alhambra ihvertfall. ser at den har heltre hele veien rundt mens alhambraen har laminat i sarg og baklokk, Admiraen vet jeg ingenting om,men av disse tre ville jeg valgt Altamiraen ved første øyekast,du må jo selvsagt prøvespille

Endret av gage1103

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Takk for svar.

Har nå funnet ut at prisene i Norge er alt for høye i forhold til i utlandet, så har bestemt meg for å importere online.

Det vil jo si at jeg tar en sjanse siden jeg ikke får prøvespilt gitaren, men tror det vil være verdt det.

Står mellom Cordoba C9 (4200 kr), Alhambra 7C (4000 kr) og Admira Oro Rojo (5500 kr), alle med lokk av gran.

Admiraen er mest fristende, men går sannsynligvis for Cordobaen da denne kommer fra musiciansfriend.com, som virker som en 'safe' side.

De to andre kommer fra guitarraespanolayflamenca.com, som ikke virker like 'safe'.

Innspill?

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Vanskelig å si..mitt råd er å sjekke på nettet om det står noen anmeldelser av utsalgs stedene. er jo litt dumt at du ikke får prøvespilt.

 • Liker 1

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

har ingen formening om hvordan de gitarene er, men jeg vet at min klassike admira er en knasende god gitar. husker ikke hvordan model den var men det er i hvert fall gode gitarer.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hvor mye dyrere er det å kjøpe i Norge? Jeg har ingen erfaring med klassiske gitarer, men en del med stålstrengere, og jeg kjøper aldri en akkustisk gitar uprøvd. I alle prisklasser, men spesielt i de lavere, så opplever jeg at det er eksemplarvariasjoner som gjør at en gitar kan være helt fantastisk å spille på, mens andre kan være helt feil, selv om det er akkurat samme gitar. Husk også på at moms kommer i tillegg på gitarer fra utlandet, og at frakten fort er en del høyere. Du kan jo også spørre i sjappa du evt tenkte prøvespille i om de kan gi deg et godt tilbud på gitaren.

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå

 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

 • Lignende innhold

  • Av jonta
   Tenkte å dele denne youtube videoen, som dukket opp blandt mine youtube cakewalk demo videoer.
   Sikkert mange smarte tips her.
    
  • Av Jabadabadoo
   Hei, søker etter tips til en billig forsterker for å sjekke om interessen for gitarspilling er til stede. Har nå en Peavey Vypyr 30, men da jeg bor i blokk er denne blitt minimalt brukt. Føler jeg må ha lyden over det jeg føler er greit mtp naboene for at den skal låte bra. Dette er nok hovedårsaken til at interessen har dabbet av, og jeg håper en ny forsterker kan være bidra til at jeg tar frem gitaren oftere. Jeg leter etter noe jeg kan spille både clean musikk, samt låter med god vreng (Hardrock/Metal), samtidig som lyden ikke trenger og være alt for høy for og bli bra.
   Har sett litt på de små forsterkerne til VOX som ligger på rundt 3000,- men har ingen erfaring med disse... Noen andre som har?
   Har dere tips til en realistisk pris jeg kan få solgt Vypyr’en for?
    
  • Av lokmund
   Når man er så flink til å skrive tittel på tråden sin som meg, så blir det plutselig vanskelig å fylle tomrommet her. Så derfor skriver jeg litt svada og synsing før jeg velger å gjenta meg selv: Jeg trenger altså tips til hvor jeg kan finne Jazzmaster kropp der ute i verden, helst som kan customiseres, og ikke hos Warmoth.
   Om den ikke kan customiseres bør den ha ganske åpen cavity for å kunne spise forskjellige pickups. Warmoth funker jo egentlig som en kule, men der kan man ikke velge å ha helt åpent under plekterbrettet slik som på enkelte stratoser.
   God fredag og for de som trenger det; cat tax:

  • Av Marwox
   Hei!
   Er en litt utstyrsfiksert gitarklimprer som liker å ta fram gitaren av og til når jeg har tid. Har ingen ambisjoner om å bruke gitarspillingen til noe annet enn egen (og kanskje av og til damenes) underholdning. Tenkte jeg skulle kjøpe meg en akustisk stålstrenger som forhåpentligvis ikke trengs å byttes ut på en stund. Tenkte å kjøpe brukt fordi jeg har hørt at man da får mer for pengene, uten å forhåpentligvis sprenge budsjettet. Noen tips til hva man bør være obs på og eventuelt modeller å være på utkikk etter?
   Takk på forhånd.
  • Av ofunden
   Hei
   Jeg skal på opptaksprøve til musikklinja om en måned og en usikker på hva jeg skal spille, så trenger derfor litt hjelp med å velge hva. Ønsker såklart å imponere så mye som mulig, og jeg har 3 minutter på meg.
   Jeg mener selv jeg er over middels god og her er noen sanger jeg kan:
   Comfortably numb  - Pink Floyd (Solo 2.) Since I've been lovin you - Led Zeppelin (Sitter ikke helt perfekt og er litt usikker på denne. Intro og solo) Back in black - AC/DC (Hele sangen) Give in to me - michael jackson (Hele sangen) Stairway to heaven - Led Zeppelin (Hele sangen) Another brick in the wall - Pink Floyd (Hele sangen) November rain - Guns n roses (Solo) Hvilke av disse sangene som vil imponere mest? Eventuelt andre eksempler på sanger som jeg kan lære meg?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Dette nettstedet bruker cookies for å gi deg en best mulig brukeropplevelse Bruksvilkår.