Web Analytics
Jump to content

Ny klassisk gitar, står mellom disse tre


Lech

Recommended Posts

Skal gå til innkjøp av ny klassisk gitar (uten pre-amp/pickup), min slitne La Patrie Etude trenger å oppgraderes.

Står mellom Altamira N400, Admira Virtuoso og Alhambra 4P, ca samme pris.

Noen som har erfaringer/anbefalinger?

Link to comment
Share on other sites

Ser ut som du får mer for pengene med Altamira kontra alhambra ihvertfall. ser at den har heltre hele veien rundt mens alhambraen har laminat i sarg og baklokk, Admiraen vet jeg ingenting om,men av disse tre ville jeg valgt Altamiraen ved første øyekast,du må jo selvsagt prøvespille

Edited by gage1103
Link to comment
Share on other sites

Takk for svar.

Har nå funnet ut at prisene i Norge er alt for høye i forhold til i utlandet, så har bestemt meg for å importere online.

Det vil jo si at jeg tar en sjanse siden jeg ikke får prøvespilt gitaren, men tror det vil være verdt det.

Står mellom Cordoba C9 (4200 kr), Alhambra 7C (4000 kr) og Admira Oro Rojo (5500 kr), alle med lokk av gran.

Admiraen er mest fristende, men går sannsynligvis for Cordobaen da denne kommer fra musiciansfriend.com, som virker som en 'safe' side.

De to andre kommer fra guitarraespanolayflamenca.com, som ikke virker like 'safe'.

Innspill?

Link to comment
Share on other sites

Hvor mye dyrere er det å kjøpe i Norge? Jeg har ingen erfaring med klassiske gitarer, men en del med stålstrengere, og jeg kjøper aldri en akkustisk gitar uprøvd. I alle prisklasser, men spesielt i de lavere, så opplever jeg at det er eksemplarvariasjoner som gjør at en gitar kan være helt fantastisk å spille på, mens andre kan være helt feil, selv om det er akkurat samme gitar. Husk også på at moms kommer i tillegg på gitarer fra utlandet, og at frakten fort er en del høyere. Du kan jo også spørre i sjappa du evt tenkte prøvespille i om de kan gi deg et godt tilbud på gitaren.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.