Web Analytics
Jump to content

Pedalp0rn time! *video*


phatman

Recommended Posts

Har lusket veldig av og på her på dette forumet i en del år, men aldri bidratt noe særlig. Tenkte jeg kunne dele noen bilder i det minste når jeg først skal sette sammen et pedalbrett.

Likte trådene Gluke lagde om sitt brett, men fyren er så jææævlig treig med å pusle sammen brettet sitt, så jeg tenkte jeg kunne starte jeg også. Uansettt.....

Endelig har den siste pedalen kommet i hus. Sto lenge mellom denne og en Empress Compressor som jeg kom over på finn, men Diamond compressoren appellerte til plug´n´play-delen av meg. Hører at Empressen har mer squish on tap, men det er i første omgang ingen dealbreaker for meg. Hører gjerne fra de av dere som har prøvd empressen.

377584b4.jpg

Har handlet en del i det siste og pedalbrettet begynner å ta form. Har lett litt rundt etter de smaleste vinklede pluggene jeg kunne finne for å spare mest mulig plass på pedalbrettet og kom over noen jeg tror vil funke veldig bra. Tenkte lenge på pancake jackene til switchcraft som jeg ser har blitt "industristandard" før jeg kom over disse:

d1e2b59f.jpg

som kanskje er de smaleste jeg har sett noensinne. Ligner veldig på switchcraft jackene, men de er faktisk en del smalere! Gjenstår å se på kvaliteten når jeg får loddet alt sammen, men de ser solide ut IMO. (Vet de er stereo, men er bare å lodde ring + sleeve sammen :))

Nå må jeg bare bestemme meg for en layout før jeg kan begynne å lodde kabler!

Her er layouten jeg tenker meg foreløpig. Med mindre noen kommer på noe smart, tror jeg brettet kommer til å se slik ut

79958014.jpg

8b6f3cf8.jpg

27b27920.jpg

f0eb2e50.jpg

c9a0faef.jpg

Nå må jeg bare vente på deler til patchboxen jeg skal lage som skal under brettet. Strømforsyningen må også dessverre tilbake til godlyd siden den ikke funker som den skal. Håper jeg får en ny en asap.

Stay tuned for more p0rn.

Edited by phatman
 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Kult brett! Diamond compen låter sykt bra

Låter visstnok 10x bedre på 18V.

Det får være mitt bidra etter all diss'ingen i først post. Treg? Jeg? Jeg har tross alt bygd en amp i år, så jeg er to år foran skjema nå ass.... Oh well, og så må jeg teste 276 pedal før jeg bestemmer meg for å bruke de samme 5 jeg alltid bruker........ Same shit new wrapping.

 • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Hehehe... Er fortsatt litt spent på hvordan brettet ditt kommer til å se ut. Skal sjekke den ut på 18V også. Mener å ha lest noe om det der et eller annet sted.

Ser jo fet ut, men må ærlig innrømme at jeg ikke har skjønt greia med så mange pedaler på en god del år.

Kanskje jeg har sett for mye på TGP. Synes jeg har et "moderat" brett :D

Kommer jo også an på hva slags sound man er ute etter og hvilken amp man har. Må si at det eneste jeg føler er overflødig er Flashbacken. Timeline dreper den. Men en ganske decent delay still. #1 bang for buck delay.

Link to comment
Share on other sites

Rekkefølgen blir polytune->comp->Ecstasy->Riot->Flashback->AC30->M5->Timeline->HoF->RC3.

Har ikke bestemt meg om jeg vil bruke VPjr til volum i loopen eller til expression inn i M5.

Til delay ville jeg valgt Flashback hvis det sto mellom den og M5. HoF er en fin verb til prisen. Den gjør enkle typer sound ganske bra. Bruker reverb ganske diskre, spesielt i sammenheng med delay da jeg synes lydbildet lett blir for grumsete med for mye verb. Til dette funker HoF ganske bra. Er du ute etter shimmer eller ambience type sound ville jeg valgt noe annet. Tenker muligens å erstatte den med en neunaber WET.

M5 bruker jeg hovedsaklig til modulasjon, filter, pitch osv. Jeg bruker ikke disse typer effekter så mye, men de er kjekke å ha i ny og ne. M5 ble et lett valg siden den er litt jack of all trades og den gjør visse ting veldig bra.

Om noen er interessert så kommer jeg til å kvitte meg med Flashbacken. Kommer en clinchFX ep pre og tar plassen tipper jeg.

Link to comment
Share on other sites

Låter visstnok 10x bedre på 18V.

Det får være mitt bidra etter all diss'ingen i først post. Treg? Jeg? Jeg har tross alt bygd en amp i år, så jeg er to år foran skjema nå ass.... Oh well, og så må jeg teste 276 pedal før jeg bestemmer meg for å bruke de samme 5 jeg alltid bruker........ Same shit new wrapping.

Jepp! Kjør på med 18V!

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.