Web Analytics
Jump to content

God bless Ozzy!


Byljer

Recommended Posts

Noen som så dokumentaren om Ozzy fredag påNRK1, reprise på NRK2 lørdag, hvor et kamerateam hadde fulgt mannen i 2 år? Stort sett hele historien til mannen ble presentert, som om det er mulig på 1,5 time, og jeg må si at det var en veldig bra dokumentar. Snakk om "levd liv"!!! Lurer på hva som ville ha blitt annerledes hvis Randy Rhoads ikke hadde blitt drept.....

Link to comment
Share on other sites

Har sett filmen tidligere, men så den igjen på NRK2 på lørdag. En kjempebra dokumentar. Antagelig den beste jeg har sett i den sjangeren Er vel forresten sønnen Jack som har laget den.

Link to comment
Share on other sites

Not much, Randy var på vei ut av bandet da ulykken skjedde.

Jeg vet det, men jeg tror kanskje han ville blitt....? Du vet, Ozzy og Sharon hadde overtalelsesevner (hard cash) :) Jeg har hørt mye bra om Randy Rhoads i årenes løp, men det er først nå i det siste at jeg har begynt å høre på ham og skjønt hvor ufattelig god han var. Han var egentlig litt som Jimi Hendrix- forut for sin tid! Anbefaler alle å lese biografien til Rudy Sarzo, "Off the rails", hvor han forteller hva som skjedde. Sarzo tror Randy ble drept i et klassisk sjalusidrama. Keyboardist Don Airey, nå i Deep Purple, var der og tok bilder av seansen, bilder han sier aldri vil bli publisert (ikke av selve krasjet, men av flyturen). Han sa i avhør at det var "some sort of commotion in the cockpit" før flyet krasjet. Trist!!!

Link to comment
Share on other sites

Så han i Kristiansand i august i fjor, og i Spektrum på torsdag.. Synes faktisk han var bedre i fjor!

Men han har utvidet ordforrådet siden 89.. Nå er det I can't fucking hear you!!

Og han er ikke spesielt klar, han signerte gitaren min i fjor, og ante ikke dato og årstall vi var i, ganske borte...

Og prater like tydelig som en gammel narkoman demens-pasient...

Link to comment
Share on other sites

Zeppelin starta i '68 og hadde turnert sammenhengende og gitt ut de tre første platene sine

da "In Rock" og "Black Sabbath" kom ut i '70.

2.

Black Sabbath kom ut i februar '70

Led Zeppelin III kom ut i oktober '70

Jeg ser på Zeppelin som et mer rockeband enn hardrockband, men det er jo vanskelig å sette grensa her. :)

Link to comment
Share on other sites

OK. Visste bare at det var '70 på begge, men poenget var at LZ I og LZ II banet vei for band som Purple og Sabbath.

Det er vel akkurat det gutta i Led Zeppelin også sier sjøl. D.v.s. at de ikke vil kategoriseres som noe metall band.

Ellers tillegger den ellers ikke så beskjedne Blackmore Led Zeppelin æren for å ha starta det hele.

Page kjøpte slottet til Aleister Crowley og LZ ble også beskylt for å være okkulte djevelrockere.

Ozzy skylder på Beatles.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.