Web Analytics
Jump to content

Er dette et forsvarlig bytte?


condemned
 Share

Recommended Posts

Jeg snuste litt rundt på finn etter gitarer her forleden. Jeg tenkte at jeg kunne sende mail til de jeg syntes så interessante ut, og lure på om de ville bytte i min gibson les paul std.

Jeg fikk nettopp svar på mail fra en som selger en MusicMan Steve Morse signaturmodell med floyd rose.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34992291

Jeg har allerede en MusicMan Steve Morse (uten floyd rose) og digger gitaren hinsides mye.

Uansett står jeg mellom barken og veden, uten å vite hva jeg burde gjøre.

Les Paulen min er priset til 13000 kroner på finn, og fyren som selger MM'en har priset sin til 10500 kroner og har godtatt et mellomlegg på 1000 spenn.

Er det et forsvarlig bytte? Hva ville folket gjort?

Link to comment
Share on other sites

Det er det jo egentlig bare du som kan bedømme. Hvis du synes det er en grei handel, er det jo det. Jeg vet ikke mye om nevnte MM og hvordan den holder seg på bruktmarkedet, men ut i fra hva jeg har sett, er det vel sjelden at en LP Std. går for så mye som 13k på bruktmarkedet, så jeg ville sagt at det er en grei deal. Tar som sagt forbehold om at jeg vet veldig lite om disse MM Steve Morse-gitarene.

Link to comment
Share on other sites

I forhold til pris er det ikke noe å si på. Jeg vil bare at du skal i det minste skal tenke på hvordan det er å ha to nærmest identiske gitarer. Har hatt det før, og det er ikke så spennende.. Tenk litt på det ;) Et lite tips fra min side..

Utover det er det som sagt bare å kjøre på!

Edited by OsloGutten
Link to comment
Share on other sites

Den jeg har allerede er enormt god å spille på, og halsen er fantastisk. Jeg lurer på om jeg skal gå for dealen - men det blir ganske kjipt å gi fra seg Les Paulen i og med at det var den første jeg kjøpte for egne penger.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville ha vært veldig fornøyd med 13k for en LP standard. Jeg fikk 11k da jeg solgte min i vinter.

Nå vet ikke jeg hvordan bruktprisene på disse Steve Morse gitarene er, men hvis du syns 10.500 er en OK pris for den, ville jeg ha vært godt fornøyd med 1000kr i mellom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Siste aktive tråder

  • Ville også spurt om kasse følger med. Kan være du får nei til svar, men at vedkommende legger til en gigbag. Er det den svarte på finn? EC1000T?  Helt ok pris, hverken dyrt eller billig.  Ellers fine gitarer. T står. For Traditional, noe som betyr at den er tykkere enn standard EC1000 modell. Noe tykkere kropp, rundere hals - mer lik Les Paul enn de andre modellene. 
  • Vanlige Martin 0.13-0.56 phosphor bronze på denne nå. Litt mye top-end de to første ukene, men så ble den 'mellow' og fin. For anledning capo på 1-5 streng på 2. bånd for litt "drop d"-stemning i E-dur. Dyr gitar, men fyttigrisen, det er så sinnsykt verdt det. Hver eneste krone (spesielt når man handler brukt... ).
  • Jeg spør alltid om kasse følger med, og er skeptisk til å kjøpe uten kasse å sende i. Om det ikke følger med kasse hadde jeg spurt hva planen for emballering var. Det kan jo fort bli et dyrt problem for kjøper eller selger.
  • Hei! En kasse er uansett en vettug ting å ha. Jeg har gått på to halsbrudd på fine gitarer, fordi gigbag var "greit nok". En kasse er rett og slett en billig og god forsikring mot uhell.  Hvis selger ikke har oppgitt i annonsen at gitaren kommer i kasse så gjør den nok dessverre ikke det, men jeg ville spurt uansett. 
  • Jeg er i ferd med kjøpe en LTD EC-1000 deluxe, og jeg synes prisen er fornuftig, 7k. Men jeg kjenner reservasjon mot å spørre om kasse følger med, i tilfelle den GJØR det, og selgeren skulle se sitt snitt og tjene litt ekstra på salget. Hva kan jeg forvente?? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.