Web Analytics
Jump to content

Er dette et forsvarlig bytte?


condemned

Recommended Posts

Jeg snuste litt rundt på finn etter gitarer her forleden. Jeg tenkte at jeg kunne sende mail til de jeg syntes så interessante ut, og lure på om de ville bytte i min gibson les paul std.

Jeg fikk nettopp svar på mail fra en som selger en MusicMan Steve Morse signaturmodell med floyd rose.

http://www.finn.no/finn/torget/tilsalgs/annonse?finnkode=34992291

Jeg har allerede en MusicMan Steve Morse (uten floyd rose) og digger gitaren hinsides mye.

Uansett står jeg mellom barken og veden, uten å vite hva jeg burde gjøre.

Les Paulen min er priset til 13000 kroner på finn, og fyren som selger MM'en har priset sin til 10500 kroner og har godtatt et mellomlegg på 1000 spenn.

Er det et forsvarlig bytte? Hva ville folket gjort?

Link to comment
Share on other sites

Det er det jo egentlig bare du som kan bedømme. Hvis du synes det er en grei handel, er det jo det. Jeg vet ikke mye om nevnte MM og hvordan den holder seg på bruktmarkedet, men ut i fra hva jeg har sett, er det vel sjelden at en LP Std. går for så mye som 13k på bruktmarkedet, så jeg ville sagt at det er en grei deal. Tar som sagt forbehold om at jeg vet veldig lite om disse MM Steve Morse-gitarene.

Link to comment
Share on other sites

I forhold til pris er det ikke noe å si på. Jeg vil bare at du skal i det minste skal tenke på hvordan det er å ha to nærmest identiske gitarer. Har hatt det før, og det er ikke så spennende.. Tenk litt på det ;) Et lite tips fra min side..

Utover det er det som sagt bare å kjøre på!

Edited by OsloGutten
Link to comment
Share on other sites

Den jeg har allerede er enormt god å spille på, og halsen er fantastisk. Jeg lurer på om jeg skal gå for dealen - men det blir ganske kjipt å gi fra seg Les Paulen i og med at det var den første jeg kjøpte for egne penger.

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville ha vært veldig fornøyd med 13k for en LP standard. Jeg fikk 11k da jeg solgte min i vinter.

Nå vet ikke jeg hvordan bruktprisene på disse Steve Morse gitarene er, men hvis du syns 10.500 er en OK pris for den, ville jeg ha vært godt fornøyd med 1000kr i mellom.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Jeg liker ferske strenger og bytter gjerne når jeg må, til Ernie Ball eller DA som er reimeligere.  Spiller ikke live eller i band lenger, men vet om et par som spiller mye mer enn meg og verdsetter den ekstra kosten med Elixir for å slippe å bytte så ofte. Går litt på bekostning av lyd, da Elixir har "mindre klang" i seg men til gjengjeld varer lenger.
  • Takk. Mener å huske at Elixir ble regnet som å være best blant mange.. Men hvordan er synes å dette nå? Og dersom man f.eks spiller en del live og bytter strenger ofte så har det vel mindre å si eller?
  • Det er ikke lenge siden en 25 - bulk kostet 12-1300,- hos Evenstad. Den svake krona og prisstigning generelt, har sannelig gjort seg gjeldende.
  • Hei søker vokalist til Calzada, vi hører til i Stavanger.  spiller rock for det meste 
  • Det må du forvente, men prisene har vært betydelig lave når de har tilbud, selv med moms og frakt etc. Men det må du undersøke og ta en totalvurdering på. Spesielt nå som dollarkursen er dårlig, mot NOK. Skal du handle i Norge, må du bare følge med på hva de har av tilbud på de forskjellige nettbutikker/butikker og handle deretter. Det hender det er tilbud på f.eks spesifikke merker, eller "bundle packs".  Vi hadde Strenger.no før som leverte gode priser, men de ble lagt ned.  Her er f.eks 65-69kr per pakke, det mener jeg er helt innenfor. Du finner sikkert flere lignende tilbud til tider. https://evenstadmusikk.no/d-addario/1084076/d-addario-exl110-b25-bulkpakke-25-stk-010-046-pakke-med-25-stk-exl-110?gad_source=1&utm_source=daisycon&utm_medium=affiliate&utm_campaign=daisycon_Onlinepriser.no https://www.musikkhuset.no/products/daddario-exl110-b25-010-046-bulk-25-set?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9Oid7wNzTU4xgLnLVllxOStnwHxS9wGBKVbHsHRQ3-f9rLxRdLZxtoaAmciEALw_wcB   Ellers kan jeg anbefale Ernie Ball strenger. De er ofte rimeligere hvis du benytter standard-størrelser - men har like god kvalitet som andre "gode strenger".  https://evenstadmusikk.no/ernie-ball/1009722/ernie-ball-eb-2221-regular-slinky-010-046?gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwpNuyBhCuARIsANJqL9OfpfJAOtjW1PJjdIAvs6CT9CT-A9EJJeulO5OVlYeEllFcn3AGszgaAjfmEALw_wcB
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.