Web Analytics
Jump to content

Sweden Rock Festival 2012


Teppe
 Share

Recommended Posts

Ja, det var jævlig fett! Må si jeg lo godt under Return da en gjeng svensker sto å ropa "gå ner från scenen jävla norrmän!" :P

Traff tilfeldigvis Asbjørn Slettemark rett før Twisted Sister gikk på scena også. Delte en pizza med han å snakka om djent, og han hadde en kul svensk kompis som spanderte to øl på meg :D

Høydepunktet må jo være Twisted Sister, fytti grisen for et show! "I see you, eating fucking pasta! BITCH!"

Link to comment
Share on other sites

Jeg må si at de 2 beste opplevelsene jeg hadde der var band som jeg egentlig aldri hadde trodd jeg kom til å like live, for de har aldri vært noe jeg har giddet å bruke tid på. Men Lynyrd Skynyrd og Motley Crue var jo helt rå! :o Return kunne jeg klart meg uten, jeg fikk nok av 60bpm "samme akkordene" sanger lenge før den dømrade Johnny-sangen deres, hehe.

Steel Panther var og, som alltid, en høydare! Oppdaget og H.E.A.T, jeg digget det.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.
 • Siste aktive tråder

  • Funker bra. Ingen problem med den. Gratis en bag. Ring : 98473994 Pris 2000kr Yamaha Dreadnought Cutaway elektroakustiske gitar. Solid Gran topp. Nato ryggen og sidene. Yamaha Piezo Pickup med 3 Band EQ FGX720SC er den elektroakustiske versjonen av FG720S, og kombinerer klassiske FG-stil med moderne elektronikk for en utmerket kombinasjon av tradisjonelle utseende og opp til minutt ytelsen. FGX720SC har en dreadnought stil kropp med en solid Sitka gran topp og Nato rygg og sider som gir det en velbalansert tone med en sterk mellomnivå. Selve cutaway tilbyr enkel tilgang til høyere frets på gitar mens FGX720SC er også utstyrt med en piezo pickup og Yamaha Custom forforsterker for en nøyaktig, kontrollerbar akustiske lyden Pickup System Kontrollerer for den under broen er montert piezo pickup montert på instrumentets side for optimal tilgang. Batterirommet er også plassert på siden av nakken, å gi enkelt bytte. Preamp systemet Enveis system inkluderer en 3-fret equalizer med justerbar mellomtone frekvens kontroll og master volum.
  • Høres helt sykt ut. Men takk for infoen. Ser jeg har litt lesning å gjøre nå.    Ha en fin kveld videre. 😊
  • Det er vel en ting midt imellom;Hva selgeren forventer(kan jo være litt fantasi) og hva en kjøper er villig til å betale.
  • Nesten 13000 dollar for en mint condition Wandre BB. Er dette réelle priser eller fullstendig fantasi tall? 
 • http://www.BILDELERstore.co.no

 • Støtt driften av GitarNorge


 • Https://Www.AutoDELER.co.NO
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.